Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A hétvégi Aubameyang családját ért rablótámadás után illenék a kőgazdag profiknak úgy gondoskodni magukról, hogy a családjuk, és ők maguk ne sérüljenek, esetleg még rosszabb történjék. Szegény gaboni csatár, nem elég, hogy végignyomta a kispadot a Villarreal elleni bajnokin, hazatért, gyerekeknek adott egy jóéjtpuszit, leült az asszonyka mellé valami olcsó tartalmú filmet bámulni, erre beugrott egy álarcos banda, csővel nekikestek, elébb jól megkötözvén kettejüket, kiszorítva belőlük az igaz levegőt, egyből az értékek után faggatva.

Ami még drámaibb ebben a sztoriban, hogy Auba gyermekei szeme láttára gyötörték szüleiket. A rablókat szerencsés esetben elkaphatják, tömlöcbe dobhatják, a kicsik meg életük végéig erről álmodnak lidérceset. Amúgy a Barca csatáránál jól kipakolták az értékőrzőt, pénzt vittek, ékszert, karórát. Régebben annyi betyárbecsülettel dolgoztak a banditák, legalább senkit nem bántottak, erre manapság elkezdődik egy új hullám. Amúgy a kelet-európai rosszak szoktak ilyen brutál módon cselekedni. Elébb kifigyelik a híres és tehetős focistát, a dögnagy háznál mi merre biztonságtechnika szempontból?

Az tökéletes terv, ha messze megy BL-meccset játszani, az illető sportoló meccsének kezdő sípszavára ők is nekiállnak, idejük pont 2×45 perc, plusz a sérülés miatti hosszabbítás! Aubameyangtól vittek mindent, ami belefért a tolvajzsákba, jobban a csinos és különleges órára izgultak. Mondjuk Pep Guardiola jó lesz, ha kétszer rázárja a bejárati ajtót, ő egy 600 000 fontos Richard Miller szépséggel él, aminek nem is az ára a kiemelkedő, különben az is, hanem hogy összesen 5 darab készült belőle. Ha ebből a szexi kis szerkezetből valahol nem annak való helyen feltűnik egy, hát nem lesz nehéz összegyűjteni Hercule Poirot nyomozónak az áldozatokat.

Amúgy a pléjerek meglehetősen szenvedélyesen ráálltak az óra divatra, természetesen CR itt is a leghúzósabb szerkezetet hordja, mindjárt mondom is a paramétereit: 18 karátos arany szerkezet, benne 30 karátos gyémánt díszítés, 500 000 font sterling. Ám ez a kis csecsebecse a portugál milliárdosnak csak a munkába menő, az igazi csillogó istenség a 424 karátos, 1,5 millió eurós szépség. Persze a többi szupersztár sem akar lemaradni, a gyártók buknak a híres és csillogó sztárokra, termékeik nagykövetének kérik az illetőt, fellengzős szöveggel díszítve a kapcsolatot.

Nehezen érthető, hogy az ilyen fényes show business labdarúgó körben a Fiorentina elnöke, Daniele Pradé hogyan viselhet egy Swatch Grand Prix 1992 SCJ modellt…

Potom 90 Euróért!

Kapcsolódó cikkek