Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ismét összeszedtük a hétvége legjobb meccseit.

RB Leipzig FC Bayern München , péntek 20:30

Óriási rohangálással telt el az utóbbi időszaj Müncheben. Manuel Neuer fatális síelős balesete miatt őrült kapkodás indult, hiszen a vezetőség és a szurkolók számára a világ egyik, hanem legjobb kapusának pótlása nem látszott tisztán. Eszeveszett rohangálás kezdődött, a vb-ről próbáltak csipegetni, aztán a régi, de kölcsönbe dobált kapusok jöttek szóba. A végső megoldást a roppant megbízható Yann Sommer hozta, igaz, vele meg a Borussia Mönchengladbach vezetői szívóztak. Engedik, de csak nyáron, erre nagyon idegesen reagáltak az FCB-nél, aztán a kapus vételárán civakodtak. Eredménytelen tárgyalások, majd két nappal a tavaszi Bundesliga rajt előtt a megkönnyebbülés, a svájci mehet Münchenbe. Naná, ez neki is príma lehetőség, végtére is Németország csúcs csapatához tartozhat, ez nagyon nagy szám. Ahogyan a fizetség is, hiszen a hírek szerint 8 millió eurót égettek ki érte. Pluszban valami aprópénz, ha a bajorok BL-t nyernének. Egy kapus beépítése sokkal könnyebb, mint bármi más poszton szereplő játékosé. Az már másik téma, hogy az idő rövidsége milyen eredményre vezet. 

Lipcsében a tűz nem a játékoskeret tagjai körül tör ki, hanem az elöljáróságban. Elment az okos Minzlaff fővezér, jött Eberl a Gladbachtól, ő is csak későn állt munkába. Nem győzött nyilatkozni, hiszen csak Németország kirakatcsapatához került. A remek formában labdázó Szoboszlai nem is került címlapra, Nkunku átigazolásától hangos Lipcse. A vendége akár még elkaphatják a rekordbajnokot, a tabellán kicsi a pontkülönbség, igazi meglepetés lenne, ha elvinnének pár kóbor pontot az Allianzból. Akár reális elképzelés is lehet.

Tippem: 2-1

Liverpool Chelsea, szombat 13:30

Két súlyosan kínlódó csapat. A Pool sehol nem tarja régi formáját, a Brighton is beléjük rúgott, nem is kicsit. Ettől Klopp feje még jobban hasogat. Kétségbeesetten hajkurásszák a könnyebbséget hozó labdarúgó pasikat. Nyilván a Liverpool nagy márka, nem illik nekik nemet mondani, hiába tömik az állományt, előre vivő egy sem. Viszont a megnőtt játékoskeret utaztatásához lassan két vagy három busz kell már. Lötyögő védelem. Érdekes van Dijk arról posztolgat, melyik csapat volt a vb leggyöngébbje, miközben a feje fölött ég a klubház. A német mágus is hobbi varázslóvá redukálódott, elveszett az ereje. A csapat is érzi, hogy kevés a főnök, gyatrául mozognak, Salah láthatatlan, a többi meg csak kujtorog.

A Chelsea az amcsi tulajjal durván belehúzott a vásárlásba, hat hónap alatt 439 millió fontot dobtak a tűzbe, a Pool 420-at hat év tette meg. Londonban visszasírják Abramovicsot, akkor is nagy lével pókereztek, de legalább látszata is volt. Vicces, hogy a kilencedik és tizedik csapat viaskodik, és nem az elsőségért, hanem a szebb jövőért. Potter csak filmben jó, Boehly gazdag ember, lehet, hogy ért  hazája fő  sportjaihoz, Angliában zátonyra futott, főként, hogy az elküldött Tuchel-el sokkal jobban mutatkoztak. Ja és már a szurkolók is elálltak a befektető mellől. Pocsék hangulat és persze az eső is esik Brittaniában. szörnyű az egész, méltatlan a két egyesület szereplése.

Tippem: 3-2

Arsenal – Manchester United, vasárnap 17:30

Ragyogóan menetel az Arsenal a PL-ben, Nick Hornby könyvíró, nagy Arsenal függő új erőre kaphat, szeretett csapata a csúcson, régen tapasztalt kéjes érzés. Főként, hogy szépen játszanak. Az semmiképpen sem a véletlen műve, hogy a londoniak régóta hete éllovasok, és különben is az egész bajnokság róluk szól, mennyire stabilak, kreatívak, emiatt aztán ponterősek. Arteta Guardiola mellett jól kitanulta az iskolát, mentora is csak az ő hátát nézi, a City főnöke a múlt héten a nyilvánoság előtt lemondott az újabb bajnoki címről. Ennél nagyobb jó hírt nem kaphatott Arteta.

A Unitednél viszont nincs minden rendben. Pedig már azt hitték övék a három pont. Aztán a hosszabbításban a Crystal Palace franciája jól becsűrte a felsőbe a lasztit, úgyhogy a korábban a pályán elkezdett portugál-brazil civakodás az öltözőben folytatódhatott. A legutóbbi bajnokin morálisan veszett kutyául nézett ki a MU, ten Hag most ezen kell, hogy agyaljon. Hogyan húzzák a szekeret egy irányba a felfuvalkodott sztárocskák? Manchesterben is pezseg az élet, a rajongók továbbra is rühellik a górékat, ha most kikapnak az Arsenaltól, még nagyobb lesz az idegállapot az Old Traffordon. Már pedig minden jel erre utal nagyon.

Tippem: 2-0

Kapcsolódó cikkek