Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Megérkezett az FFT magazin legfrissebb kiadása, a címlapon ott döng Ole Gunnar Solskjaer, a beharangozóval: „Támad a norvég babaarcú gyilkos”! Mára kiderült az a gyilkos jelző inkább arra passzol, mennyire kivégezték őket bajnokin, ott az Everton, a BL-ben pedig csúnyán szétmérte őket a Barca, plusz, ebből a kettő látványos vereségből páran csak halk kutyaugatással vették ki a részüket, a norvég kézkrém válaszul és dühödten már most kivágná őket, mondjuk akár a városból is.

Apropó, edzői élet! A magyar népszenvedélyt beszakította a múlt heti hír: Dárdai Pált a szezon végén elengedik a Hertha-tól, mert itt a vége felé elég kínos volt az egész, jobbnak látja Preetz felelős, egykori Dárdai pajti, ha frissít, szóval kitelt a szolgálat a magyar vitéznek élete klubjánál. Dárdai egyelőre kedélyesen válaszolgat a soha ki nem fogyó „mi lesz ezután” kérdésekre, szépen tervezi a jövőjét, pecázgat, gyerekezget, tanul, és főképpen pihen, hiszen jócskán kiszívta őt a Bundesliga.

Eddig még könnyedség, aztán kőkemény lesz a hétköznapok csöndje. Dárdai Pál megszokta, hogy sokat foglalkoznak vele, élvezték nyaggatni, mert nem a megszokott módon darálta le a válaszokat, szóval adott valamit. Derültséget, szenvedélyt, feszültséget, érzelmet, ami gyakran hiányzik az unott arcú nyilatkozatokból. Dárdai szépen feltette magát a német bajnokság kirakatába, tényleg nagyot ment ezzel a kiscsapattal, amelyik igazán akkor volt ütős, amikor a magyarral játékosként dolgoztatott.

Csakhogy utána hullámoztak fel-alá, a lenti résznél beugrott valakinek: a klubnál edző Dárdai Pál, a legenda, ebből akár még jó is kijöhet. Úgy is lett, 4 és fél év edzői beosztásban, nagy tisztelet érte, különben már az is csoda, ha egy főni ennyi ideig egy munkahelyen alkothat. Ha ment a csapatnak, óh, az csupa csillogás, nagy fényképes interjúk az első oldalon, róla beszélt a 80 milliós ország, ni csak egy magyar huszár, aki kardjával, eszével, ravaszságával kardélre hányta akár a Bayernt! Ha meg nem ment, akkor meg ez van belőle.

Fogadjunk, a pihenő év csendje idegesítőbb lesz Dárdai Pálnak, mint egy vereség!

Kapcsolódó cikkek