Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az osztrák másodosztály harmadik fordulójában az eddig százszázalékos csapatoké a főszerep.


 

 

SV Horn – FC Blau-Weiss Linz

Remek rajtot produkálva igyekszik idén egy előkelőbb helyre eljutni Rolf Landerl együttese, akik eddig két egy gólos sikert aratva állnak a negyedik helyen a rosszabb gólkülönbségük okán. Ezúttal a Sparkasse Aréna vendége a három pontos Gerald Scheiblehner irányította linzi csapat lesz, amely első idegenbeli összecsapását elbukta méghozzá lőtt gól nélkül, ami a jól védekező hazaiak számomra tovább növeli a három pont reményét. Az előző idényben ennek megfelelően mindkét fél nyert saját közönsége előtt, így ez most is egy kínálkozó lehetőség.

 

SKU Amstetten – FC Admira Wacker

Több mint tíz év volt az eddigi egyetlen találkozója ennek a két gárdának, amit akkor az Ertl-Glas-Stadion fanatikusai előtt komoly meglepetésre a hazaiak nyertek. Most közel sem lenne annyira nagy szó, ha Jochen Fallmann fiai otthon tartanák a három pontot, mert eddig mindkét meccsüket behúzták, mégpedig három-három gólt jegyezve. Ez figyelmeztető jel kell legyen a nemrég kinevezett Roberto Pätzold számára is, mert az élvonalból kiesett vendégek eddig ötször találatot engedtek és ráadásul idegenben el is bukták az első mérkőzésüket. Most is nagyon nehéz feladat vár rájuk a jó formában lévő házigazda támadókkal szemben, akik ellen a legjobb opció az lehet, hogy többet lőnek, mint amennyit kapnak.

 

First Vienna FC – SNK St. Pölten

Az újonc lendületben maradt a feljutás után és Alexander Zellhofer alakulata két győzelemmel abszolválta az első két bajnokiját. Még nem kaptak gólt, a védekezésük nagyon stabil helyzeteket is csak alacsony minőségben engedtek az ellenfeleknek, ám most jön az első igazán komoly erőfelmérő. Ugyanis nem tett másképp a vendégségbe érkező Stephan Helm legénysége sem, akik szintén hat pontot gyűjtöttek eddig, s kiemelkedő gólkülönbségük révén a tabellát is vezetik. Hét lőtt találatuk igencsak imponáló, amire lehet is alapozni egy feljutásért vívott csatában, mert bár tarthatatlan a mostani mennyiség, ha megközelítőleg hozzák ezt a szintet, akkor most a fővárosi Hohe Warte Stadion közönsége előtt is esélyük lesz a három pontra.

Kapcsolódó cikkek