Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

BATE–Arsenal, csütörtök 18:55

Csendesen telnek napok a BATE-nál, ugyanis a fehérorosz bajnokságban szünet van. Így aztán ebben az évben csak edzőmeccseket játszottak még, váltakozó sikerrel. Ilyenkor mindig adja magát a kérdés, hogy melyik helyzet a kedvezőbb? Ha játékban van egy csapat, vagy ha kvázi a felkészülés része egy vérre menő egyenes kieséses Európa Liga meccs?

Csütörtökön megkapjuk a választ, mindenesetre az Arsenal nem számíthat könnyű mérkőzésre idegenben. A BATE masszív csapat, továbbjutásuk pedig nem volt érdemtelen, a fehérvári szurkolók ezt testközelből is láthatták. Bár az is igaz valahol, hogy „csak” a kötelezőt hozták, a Chelsea-t például csak megszorongatni tudták, pontot nem szereztek ellenük még otthon sem.

Az Arsenal szezonbeli teljesítményét akár egy mondattal is lehetne jellemezni: erős kezdés után durva visszaesés. A 2019-es esztendőben egymást váltják a győzelmek és a vereségek, a náluk gyengébb csapatokat általában legyűrik (ld. a Huddersfield elleni 2-1-es sikert a hétvégéről) viszont bravúrra nem képesek mostanában. Főleg a védelemmel vannak gondok, ritkán fordul elő, hogy kapott gól nélkül hoznának le mérkőzést az Ágyúsok.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez 1.86

 

Zürich–Napoli, csütörtök 21:00

A Napoli stabil második az olasz bajnokságban, de ennél többre nem igazán számíthatnak már ebben a szezonban. A Coppa Italiától is búcsúztak, szóval ha nyerni akarnak idén valamit, akkor az Európa Ligában kellene villantaniuk.

Első lépésben a Zürichen kell átlépni és első ránézésre ez egyáltalán nem egy vállalhatatlan feladat. A svájci együttes csoportból való továbbjutása is meglepetésnek számított már, ha pedig innen is tovább verekednék magukat az még durvább lenne. Jelenleg a negyedik helyen állnak a svájci bajnokságban, ami nagyjából egy hete ébredt fel téli álmából. Két bajnokin vannak túl, a St. Gallenben kikaptak 3-1-re, majd három nappal később a Grasshopperst ugyanilyen arányban megverték otthon.

Az oddsok alapján sima vendégnek tűnik ez a meccs, de azért abban biztosak lehetünk, hogy a Zürich ahol csak tudja, megnehezíti majd a Napoli dolgát.

Tipp: Félidőben döntetlen 2.43

 

Malmö–Chelsea, csütörtök 21:00

A BATE mellett a Malmöre is emlékezhetnek a magyar drukkerek, hiszen a svéd csapatot a Bajnokok Ligája selejtezőjéből búcsúztatta a Vidi. Végül mindkét együttes az Európa Ligában folytathatta és a svédeknek még a továbbjutás is összejött a csoportjukból.

Még azt sem lehet teljes biztonsággal kizárni, hogy a Chelsea-t legyűrik valahogy, hiszen Maurizio Sarri együttese jelenleg nem igazán képes a kiegyensúlyozott teljesítményre. Már az is elég kemény volt, amikor kikaptak a Bournemouth otthonában 4-0-ra, de azt még talán feledtették a Huddersfield elleni 5-0-s győzelemmel. Aztán jött a vasárnap és egy történelmi vereség: a Manchester City simán vert nekik egy hatost az Etihadban.

Egy ilyen vereségből rendkívül nehéz talpra állni, főleg, hogy a kékeknek tényleg nem volt egy értékelhető momentuma sem a vasárnapi meccsen. Idegenben pedig sosem könnyű, szóval akár egy újabb kínos kudarc is lehet ebből.

Tipp: Gólok száma a hazai csapatnál 0,5 felett 1.71

Kapcsolódó cikkek