Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Dupla péntek esti foci, alsó házi rangadó Kispesten, élmezőnybe vágyó csapatok csatája vasárnap.

Jöjjön a magyar bajnokság három kiemelt fontosságú találkozója a hétvégéről!

Péntek: Mol Fehérvár – Zalaegerszeg

A hétvége – és a forduló – kezdéseként Székesfehérvárra látogat az előző fordulóban Vasassal döntetlent játszó Zete. A bátor, támadó felfogásban futballozó ZTE ideális ellenfél lehet a Fehérvárnak, hiszen Michael Borisék, így azt csinálhatják, amit szeretnek. Kontrázni. Viszont a széleken igencsak sebezhető fehérvári védelem nagy csatára lesz kényszerítve, a Gergényi-Meshack duó miatt. A tabellán mindössze egy pont választja el egymástól a két csapatot, és ez inkább a vendégekre nézve hízelgő.

Szombat: Honvéd – Mezőkövesd

Barokkos túlzás, ha azt állítanánk mindkét együttes szeret labdával domináns futballt kreálni. Kuttor Attila a bajnokságban vereséggel tért vissza Mezőkövesdre, pedig a Paks ellen már fél perc elteltével vezettek. A kispestiek megjárták a poklot Debrecenben, ám négy gólos hátrányból sikerült majdnem pontot szerezniük. Tam Courts idén már nyert meg mérkőzést Kuttor csapata ellen, a Vasas otthonában aratott 2-1-es siker titka a küzdőszellem volt. A Honvédnál több támadásban progresszív futballistát találni, mint a túloldalon, de az ilyen típusú meccseken nem ez a kifizetődő – legalábbis Magyarországon.

Vasárnap: Paks – Puskás Akadémia

Hornyák Zsolt akadozó gépezete nyolc mérkőzés óta veretlen, viszont csak három alkalommal tudtak nyerni. A Fehérvár ellen ötödik (!) 1-1-es döntetlenét játszotta a Puskás FC múlt héten, ráadásul Hornyák újra megtalálta egyik játékosát a nem megfelelő hozzáállás miatt. A másik oldal szép lassan a dobogóra kúszott fel, Pakson vígan örülnek a közeli riválisok botladozásainak. Varga Barnabás ismét gólt szerzett az előző fordulóban, a felcsútiak ellen még nem talált be az élvonalban a góllövőlista éllovasa. A két együttes azonos pontszámmal áll, a paksiak viszont egyel kevesebb találkozón léptek pályára.

Kapcsolódó cikkek