Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Kifejezetten pikáns mérkőzéseket rendeznek a magyar bajnokság 14. körében.

A jó formában lévő Mezőkövesdhez látogat a Kecskemét, két támadófutballt erőltető csapat találkozik Zalaegerszegen, jön a második Fehérvár-Fradi.

Mezőkövesd – Kecskemét

Kuttor Attila Mezőkövesdje négy mérkőzés óta veretlen az OTP Bank Ligában. A csapat eredményeket nézve előre tudott lépni az edzőváltás óta, Molnár Gáborék kellemetlen ellenfelek bármelyik riválisnak. Azonban a Kecskemét is veszélyes nemezis, első győzelmüket éppen a borsodiak ellen aratták a harmadik fordulóban. Szabó Istvánék esetében megfigyelhető egy progresszív folyamat, hiszen többször birtokolják a labdát, több lövésük van, illetve több gólt szereznek az utóbbi időszakban, mint az idény elején. Lassan nem lesz meglepetés a kecskeméti csoda?

Zalaegerszeg – Újpest

Igazi xG-háború várható Zala megyében, mivel a második legmagasabb, és a harmadik legmagasabb várható gólokkal rendelkező csapat találkozóját rendezik. Ricardo Moniz eltiltása mellett visszatért Tajti Mátyás a csapatba, akinek hatalmas érdemei vannak a sikeres támadójátékban. A másik oldalon Milos Kruscsics szembe megy a honi árral, és a keret minőségére fittyet hányva igyekszik proaktív futballt generálni csapatával. Izgalmas, lüktető mérkőzés van kilátásban, főleg ha nem teljesít alul egyik együttes sem szombat este.

MOL Fehérvár – Ferencváros

A fehérváriak egyészen biztosan szeretnének visszavágni a 4-0-s vereségért. Huszti Szabolcs irányítása alatt kezdeményező futballt akar játszani a Vidi, ugyanakkor pont a Ferencváros ellen engedhetnék meg a labda átadását. Az adok-kapok mérkőzésekből azért jön ki jobban a Fradi, mert egyszerűen sokkal magasabb minőségű játékosaik vannak. Talán a Fehérvár kerete áll legközelebb a zöld-fehérekéhez, az utóbbi időszakban pedig láthattunk példát a bajnoki címvédő zavarba hozására. Feladja Huszti az elképzeléseit egy meccs oltárán?

Kapcsolódó cikkek