Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Piscitelli ismét büntetőt hárított, duplázott Varga Barnabás, és Ryan Mmaee is – ők voltak a forduló legjobbjai az OTP Bank Liga legutóbbi hétvégéjén.

Riccardo Piscitelli (Mezőkövesd)

Gyors egymásutánban kétszer is a felsorolásban találta magát a Mezőkövesd olasz hálóőre, Riccardo Piscitelli. A múlt heti Kisvárda elleni sikert követően, a Kecskemét legyőzésében ismét büntető hárításával segítette csapatát a három ponthoz. Hatalmas érdemei vannak abban, hogy a Mezőkövesd már három meccses győzelmi szériát tud felmutatni, Kuttor Attila csapatának nem lesznek kiesési gondjai, ha így tudják folytatni a szereplésüket.

Varga Barnabás (Paks)

Waltner Róbert korábban azt nyilatkozta, hogy Vargában minden megvan a válogatott szerepléshez. A paksiak csatára egy duplával vetette észre magát a hétvégi Honvéd elleni 5-0-s siker alkalmával. Varga ezzel már kilenc gólnál jár a jelenleg futó idényben, öles léptekkel közelít a tavalyi rekordja felé (13).  Mindezek tetejébe átvette a góllövőlista első helyét, Hahn János, és Ádám Martin örökébe lépve. Követi vajon őket a válogatott kerettagság terén is?

Ryan Mmaee (Ferencváros)

A felsorolás legszomorúbb tagja alighanem Ryan Mmaee. A marokkói válogatott támadó szinte biztosan elcserélte volna a helyét egy győzelemre a Fehérvár elleni rangadón, ám Dárdai Palkó remek góljával a hazaiak egyenlítettek a hajrában. Mmaee két gólt szerzett, egyiket büntetőből, majd akcióból is betalált Kovács kapujába. A Fradi előnye tetemes, minden bizonnyal elsőként zárják 2022-t, és várhatják a vb miatti szünetet – melyen Ryan Mmaee valószínűleg Katarban lesz.

Kapcsolódó cikkek