Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Véget ért 2022-re az OTP Bank Liga, és hosszú téli álomra mennek a csapatok. Élen a Ferencváros, dobogón a Kecskemét, retteghetnek a fővárosi együttesek. Jöjjön a 16. kör három legjobb játékosa.

Batik Bence (Puskás Akadémia)

A nyáron Honvédtól csúfos körülmények között távozó Batik egymaga döntötte el a Debrecen elleni mérkőzést. Az időközben középpályássá avanzsált játékos kétszer vette be Megyeri Balázs kapuját, ráadásul mindkétszer szöglet után fejjel. Kétségtelen, hogy nagy erőssége lett Hornyák Zsolt csapatának Batik Bence, hamar vezérként funkcionál a védelemben, illetve az előtt. Egy jó tavaszi szerepléssel csapata szinte biztosan indulhatna az európai kupaporondon, amely talán lépcső lehet Marco Rossi válogatottjába.

Bőle Lukács (Paks)

A Paks 3-1-re győzte le hazai pályán az Újpestet, s ebben hatalmas érdemei voltak az ex-ferencvárosi szélsőnek. Bőle Lukács két gólpasszal segítette Waltner Róbert együttesét a sikerben, mindkétszer hasonló mozdulatsort követően. A labdát visszavette a bal lábára, mellyel élesen tekert a kapu elé a jobb oldalról. Az első félidőben Papp Kristóf, míg a találkozó hajrájában Varga Barnabás fejelt a beadást követően gólt.

Schön Szabolcs (Mol Fehérvár)

Kis túlzással lehet állítani, hogy válogatott meghívót ért Schön Szabolcs hétvégi teljesítménye. Persze ehhez kellett az a fajta sérüléshullám, ami Marco Rossi legénységét sújtja, hiszen Bolla, Nego, Vécsei vagy Kleinheisler is kiesett az utolsó pillanatokban. Schön két gólt szerzett a Kisvárda ellen, az elsőt annak a Dárdai Palkónak a passzából, akit szintén beválogatott a szövetségi kapitány utólag. A második találatát egy szép kontratámadás előzte meg, melynek a végén nagy erővel rúgta ki a bal alsó sarkot.

Kapcsolódó cikkek