Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Palmeiras már biztos bajnok, mögötte nagy a tülekedés.

Vasárnap, 20:00 Internacional – Palmeiras

A brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro) utolsó fordulójának mérkőzéseire kerül sor a hétvégén. A biztos első helyezett Palmeiras a második Internacional otthonában zárja az évet, amelynek még egy pont kéne ahhoz, hogy nagyobb számolgatás nélkül biztosan megtartsa második pozícióját a Fluminensével szemben. A bajnoki címét már hetekkel ezelőtt bebiztosító Verdao a 37 forduló alatt mindössze két vereséget szenvedett el 23 győzelem és 12 döntetlen mellett. Bizonyára szeretnék szépen búcsúztatni az esztendőt, mint ahogyan a hatalmas hajrával a második helyre fellépő Porto Alegre-i különítmény is a lehető legjobb módon szeretne búcsúzni a szurkolóitól. Az Inter az utolsó négy hazai meccsét megnyerte a bajnokságban és csak egyetlen veresége van az egész szezonban odahaza. Eközben a Palmeiras még nem kapott ki idegenben: tíz győzelem mellett nyolc döntetlent játszott.

Az utolsó három egymás elleni találkozást a Sao Paulóiak nyerték, legutóbb az Allianz Parquéban 2–1-re diadalmaskodtak Gabriel Menino hajrábeli találatával.

Vasárnap, 20:00 Corinthians – Atlético Mineiro

A várakozáson aluli szezont futó tavalyi országos bajnok Atlético Mineiro a negyedik helyről még a dobogó felé kacsintgató Corinthians otthonában zárja az idényt. A Sao Pauló-i gárda két ponttal van lemaradva a harmadik Fluminense mögött, amely a Bragantino vendége lesz az utolsó fordulóban. Az Atlético pillanatnyilag hetedik és azért küzd, hogy megelőzze a vele azonos pontszámmal álló Athletico Paranaensét az automatikus Libertadores-kupa-részvételért. Ellenkező esetben bizonyára selejtezős lesz, de ha nem szerez pontot vasárnap, szégyenszemre akár még a nyolcból is kicsúszhat a többi eredmény alakulásától függően. A Corinthians az utolsó öt hazai bajnokijából négyet megnyert, az egyetlen kivételt éppen a Flu elleni fiaskó jelentette október végén. Ezzel szemben Hulkék idegenben október eleje óta nem nyertek, összességében hatodikok a házon kívüli rangsorban.

A szezonbeli egyetlen találkozás alkalmával a Corinthians 2–1-re győzött Fabio Santos duplájával fordítva Belo Horizontéban. Az azt megelőző öt találkozás mindegyiként az Atlético nyerte, azonban a dicsőségük idén elmúlt.

Kapcsolódó cikkek