Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ha az FC Bayern München boldog, boldog az egész liga, sőt azon is túl. Ha az FCB boldogtalan, akkor az egész még jobb, mert legszebb öröm a káröröm, és úgy érzik a német csapatok, meg persze az egész nemzetközi konglomerátum, hogy na, most akkor elkaphatjuk a feszült bajorokat!

Az FCB-nek a 2023 úgy indult, hogy sehogyan. A legnagyobb jóság, sikerült Neuer helyett egy megbízható kapust zabrálni, így pillanatnyilag Sommer a leghasználhatóbb férfi a keretből. A többiek sehol. Három hangulatromboló döntetlen, ebből kettő nem máshol, mint hazai pályán, az Allianzban. Ott persze nem ez a szokásjog, onnan sírva lehet távozni, ha szabad, minél kevesebb góllal. Most meg ott tartanak, hogy bárki pimasz ember elkezd kapkodni a vendégnek járó három pont után, ha pedig ebből csak egy lesz, akkor a vendég dühöng, mint például a kölni tréner, Baumgartner, mert bizony hosszú ideig nekik áll a győztes zászlója.

A Frankfurt szurkolói büszkén hirdetik, hogy ők az igazi hűségesek, ha kedvenceik hazai pályán kikapnak, akkor nem kezdenek el pfújolni, hanem igenis kimennek a következőre, meg azután is. Legyen bármi, nekik az SGE szent. Na most az FCB-függők komoly bajban, hiszen nem tudják, mi tévők legyenek szívük csücskével, a bukdácsoló rekordbajnokkal. Mert ez most a Bayern.

A Frankfurt elleni döntetlen után egy összejövetelt tartottak, persze nem a bajorok válásága miatt, legalább is így jött a kommunikáció, mindenesetre felettébb érdekes ez a közös program. A zsinórban elért három döntetlen, Tapalovic kapusedző kirúgása és Gnabry feszültséget gerjesztő francia divatheti megjelenése miatt nem a legjobb hangulatban gyülekeztek a csapattagok, munkatársak. Különös, hogy Nagelsmann edző utolsónak érkezett, bő két órával az elsők megjelenése után. Addigra Musiala már lelépett, tehát az egység repedezni látszik. Sőt, Sane, Goretzka, Choupo-Moting is távozott Nagelsmann belépését megelőzően.

Felettébb kellemtelen közjáték ez a Bayern oly szigorú közösségi, csapategységet szem előtt tartó normái miatt!

Kapcsolódó cikkek