Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Dortmund-Lazio, szerda 21:00

Lucien Favre együttese szörnyen teljesít idegenben a Bajnokok Ligájában. Na meg a bajnokságban is. Előbbire kiváló példa a Lazio elleni odavágó, amelyet 3-1 arányban bukott el a sárga-fekete gárda, az Olimpicóban. Immobile már a hatodik percben megszerezte a vezetést, majd Hitz öngóljával már kettővel mentek az olaszok. A Dortmund hiába birtokolta 65 százalékban a labdát és engedett el több lövést, mint a hazaiak, csak a 71. minutumban tudott szépíteni, Haaland révén, ám a Lazio öt perc múlva visszaállította a kétgólos fórt.

Ezzel Simone Inzaghi legénysége erős rajtot vett, a csoport első helye azonban hamar odalett, miután Belgiumban és Oroszországban is elhullajtottak két-két pontot. A második Zenit elleni mérkőzést viszont megnyerték, így veretlenek az F-jelű négyesben, ám csak a második helyen szerénykednek, a Darazsak mögött. Bizony, a Dortmund remekül teljesít a kijózanító pofon után: a Zenitnek két gólt vágott a csapat, míg a Club Brugge hatot kapott az oda-visszavágón, testvériesen elosztva, három-három arányban. Ez azt jelenti, hogy a Borussiának egyetlen pont már elég lesz a továbbjutáshoz, győzelem esetén pedig biztosan övék a kvartett első helye is.

Mindkét csapat vereséggel hangolt a csúcsmeccsre, ráadásul egyaránt hazai pályán égtek meg, egy jóval esélytelenebb gárda ellen… A Dortmund számára a Köln jelentett legyőzhetetlen akadályt a Signal Iduna Parkban, 1-2 lett a meccs végeredménye. A Lazio az Olimpicóban kanyarintott magára egy zakót, amelyet az Udinese szállított le nekik: már hárommal vezettek a vendégek, amikor Immobile büntetőből szépített.

A Lazio előnyt kovácsolhat abból, hogy a Dortmund védelmének két állandó embere, Meunier és Guerreiro is hiányozni fog, míg Reiner koronavírus fertőzés miatt nem lehet ott a gyepen. A rómaiaknál – szerencséjükre – nem hiányzik majd egy kulcsember sem, a pandémia idején ez nagy szó: Milinkovic-Savic is felépült a betegségből és ott lehet a kezdőben.

A szerb válogatott egyik legjobbjában is benne lehet a gól, akárcsak a Correa-Immobile párosban, míg a másik oldalon Hazard, Sancho, Reyna és a négy mérkőzésen hat találatot jegyző Haaland is meglehetősen veszélyes a kapu előtt. Reméljük, legalább annyi gól esik, mint a csoport nyitómeccsén.

Tipp: Dortmund 1,62

Elképesztő ajánlatok a Fradi BL-meccseire – Vegyél részt a nagyszabású promócióban!

Kapcsolódó cikkek