Bajnokok LigájaLabdarúgás

Bajnokok Ligája: A Manchester United a biztos tavaszi folytatásért lép pályára

2021. november 22.november 25th, 2021

Villarreal-Manchester United, kedd 18:45

Ez az ősz sem a Manchester Unitedről szól s szólt, most már ezt kijelenthetjük, ami azért is szomorú a Vörösök számára, mert nyáron ismét remek játékosk érkeztek, a keret immáron alkalmas az eredményes szereplésre, valami azonban mégis hiányzik. A legtöbben a problémát Ole Gunnar Solskjaer személyében látták, a szurkolók többsége egyértelműen ellene fordult, ahogy a korábban őt támogató klublegendák is. A vezetőség tehát el is köszönt a norvégtól, immáron Michael Carrick irányítja a munkát az utód megtalálásig. 

Ha rátérünk a konkrét meccsre, az európai kupaporondon a biztos továbbjutás lesz most a MU célja, azok után, hogy két izgalmas meccsen szereztek négy pontot az Atalanta ellen, az összképet igazán a Young Boys elleni vereség rontja. A BL-ben egyelőre minden Cristiano Ronaldóról szól a Unitednél, a portugál klasszis minden meccsen a csapata vezére volt, többször mentve pontot az együttesnek. Kérdés, hogy Carrick milyen hadrendben küldi majd pályára a tanítványait, eddig a 4-2-3-1 volt az általános, de a Tottenham ellen például – nyilván főként óvatosságból – már három védővel játszott a United.  

Beszéljünk kicsit a Villarealról is, akik szintén nincsenek jó formában, a bajnokságban csak a tizenharmadik helyen állnak, a BL-ben viszont nem állnak rosszul, a Unitedhez hasonlóan nekik is 7 pontjuk van, így egy pontszerzéssel ők is jó eséllyel aspirálhatnának a továbbjutásra. Az ő házi gólkirályuk az a Danjuma, aki eddig két gólt szerzett.  

Mindkét csapat számára fontos ez a meccs, ez pedig egy döntetlenben fog majd kicsúcsosodni.  

Tipp: Döntetlen 3,55 

Bajnokok Ligája tippjáték – 8 millió Ft