Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Juventusnak már csak matematikai esélye van a továbbjutásra. 

Ki emlékszik már azokra az időkre, amikor a Zebrák sorra nyerték a bajnoki címeket? Pedig nem volt az olyan régen, mára azonban a szép idők már tovatűntek, jelenleg a bajnokságban is igen gyengén szerepelnek Allegriék, a Bajnokok Ligájában pedig már csak igen minimális esélyük van a továbbjutásra. Hozzá kell persze tenni, hogy a sorsolásnál sem tűnt egyszerűnek ez a csoport, de a négy meccsen szerzett három pont egészen kiábrándító. 

És azt eredményezte, hogy a következő meccsen, a Benfica ellen már az életben maradás lesz a tét, a Juvénak csak egy győzelemmel lehet esélye a tavaszi BL-folytatásra. Ez pedig a két csapat formája alapján nem tűnik egyszerűnek. A Benfica őszi szerepléséről talán elég lenne annyit elmondani, hogy a PSG ellen egyik meccset sem bukták el, a portugál bajnokságot pedig nagyon magabiztosan, már most hatpontos előnnyel vezetik. Az ő tükörsimának tűnő továbbjutásuk a BL egyik legnagyobb meglepetése lenne, ehhez pedig már egy iksz is elég lehet.

A Juventus egy 4-0-ás, Empoli elleni győzelemből érkezik erre a találkozóra, azt azonban közel sem lehet mondani, hogy a Serie A-s szereplésük olyan szép lenne, hiszen jelenleg csak a 8. helyen állnak, a listavezető Napolival szemben már tíz pont a hátrányuk. 

A Juve helyzetét nehezíti, hogy sok sérültjük is van. Többek között Paul Pogba, Angel di María és Leandro Parades sem állhat Massimiliano Allegri rendelkezésére, ami jelentősen befolyásolhatja a csapat összeállítását. A gólokat mindenesetre most is elsősorban Vlahovicstól várhatjuk.

Az olasz együttes tehát az életéért küzd majd, de mivel egy minden szempontból jobb passzban lévő csapattal küzdenek majd, ez most nem lesz elég a pontszerzésre. 

Kapcsolódó cikkek