Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ismét a Bajnokok Ligájában láthatjuk majd a Tottenhamet. 

Tottenham-Marseille, szerda 21:00

Antonio Conte izgalmas és sok szempontból bekategorizálhatatlan figurája a jelenlegi futballvilágnak. Ahhoz nem nagyon férhet kétség, hogy egészen kiváló edzőről van szó, de az is biztos, hogy nem könnyű ember, hiszen majdnem minden klubnál kenyértörésig jutott az olasz mester. Most épp a Tottenhamnél dolgozik, és bár itt is megvan az esély erre, jelenleg még optimistán tekint a többség a projektre, sokan még a Premier League titkos esélyeként is emlegetik a londoni csapatot. 

Az eddigi eredmények alapján pedig teljesen jogosan: a West Ham és a Chelsea ellen ugyan becsúszott egy-egy döntetlen, de vereség még nem szerepel az idei eredménysorukban, és többnyire a játék is kielégítő volt. Ráadásul a tavalyi szezon végén sikerült megszerezni az utolsó BL-helyet is, így most a legrangosabb sorozatban szerepelnek, ahol egy nagyon trükkös csoportba kerültek. 

Az Eintracht Frankfurt tavaly egészen az EL-döntőig menetelt, a mostani ellenfél Olympique Marseille is felívelő pályát mutat, és bizony a Sporting is okozhat meglepetéseket. Ennek ellenére az angol csapatnak kötelező lenne a továbbjutás, ehhez most egy francia csapat elleni győzelemmel juthatnak közelebb. 

Ejtsünk azért pár szót a Marseille-ről is, amely csapat eddig a PSG-hez hasonlóan 16 pontot gyűjtött a francia bajnokságban. A gárda tavaly az elődöntőig jutott a Konferencia Ligában, ebben a szezonban pedig akár a BL-ben is megcélozhatják a második továbbjutó helyet. 

Az OM-nél nagy hiányzó lesz Alexis Sánchez, aki egy eltiltás miatt nem léphet majd pályára a londoni mérkőzésen, de Payet és Gigot játéka is kérdésessé vált az elmúlt időszakban. A Tottenham oldalán Lucas Moura neve említhető meg a sérültek listáján, de minden bizonnyal ezt a hiányt tudják majd kompenzálni. 

Szoros mérkőzésre lehet tehát számítani, de a londoni csapat győzelmére az oddsok szerint nagyobb esély van. 

Kapcsolódó cikkek