Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A City megint nem izzadt meg túlságosan. 

Manchester City-Sevilla, szerda 21:00

Pep Guardiola számára most már évek óta a Bajnokok Ligája a legfontosabb vadászterület, ennek ellenére azért a bajnokságban is szépen gyűjtögetik a címeket. Viszont a Citynek épp ezért az őszi szezon nem tartogat igazán nagy izgalmakat, ebben az esztendőben sem volt gondjuk a csoportból való továbbjutással. Ez azonban remek lehetőséget biztosít Pep Guardiolának arra, hogy a tőle jól megszokott rotációt tovább mélyítse. 

A Sevilla továbbjutási reményeit az redukálta minimálisra, hogy a Dortmund elleni két mérkőzésen csupán egy pontot tudtak szerezni, a másik meccsen csúnya, 4-1-es vereséget szenvedtek. A spanyol együttes egyelőre a bajnokságban is borzasztóan szerepel, 10 ponttal kieső helyen állnak, és persze, hosszú még a szezon, de mindez jól mutatja, hogy Andalúziában nincs minden rendben, Jorge Sampaolinak komoly feladat lesz összekapni ezt a gárdát. 

A sérültek az ő dolgát sem könnyítik meg: Fernando, Nianzou, Corona, En-Neysri és Torres sem áll a mester rendelkezésére. Bonou előtt a Telles-Marcao-Gudelj-Montiel sor kezdhet majd, a középpályán Ivan Rakiticcsel is találkozhatunk, elől pedig minden bizonnyal Erik Lamela rohamozhat. A Citynél a védelem két szélén Akanji és Gómez kaphat majd szerepet, a középpályán Cole Palmer, elől pedig Julián Álvarez juthat játékpercekhez. Erling Haaland ugyanis minden bizonnyal nem jut majd szerephez, hiszen a biztos csoportelsőség tudatában kár lenne kockáztatni a kisebb problémákkal küzdő játékost. 

A Citynek tehát nem kulcsfontosságú ez a mérkőzés, de ismerjük Guardiola hozzáállását, ennek a maximalizmusnak pedig most a spanyol gárda látja majd a kárát

Kapcsolódó cikkek