Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

PSG-Manchester City, szerda 21:00

Az biztos, hogy nem ez a két csapat örvend a legnagyobb népszerűségnek a szurkolók köreiben, sőt. A közel-keleti pénzemberek által vezetett, nagy múlttal nem rendelkező, „összevásárolt” csapatokat gyakorta a futball megrontóiként aposztrofálják, mi több egyenesen ellenük szurkolnak a semleges rajongók. Azt azonban klubszimpátiától függetlenül el kell ismerni, ha valamelyik gárda kiemelkedően teljesít, márpedig a PSG-Manchester City duó abszolút az élen jár ebben.

A hazai pályán kezdő franciák például két óriási skalpot is begyűjtöttek már az egyenes kieséses szakaszban, nevezetesen, előbb a Barcelona, majd a címvédő Bayern München csapatát ütötték el a továbbjutástól. Előbbi esetben kétség sem férhetett a sikerhez, ám a bajorok ellen bizony a Navas, Neymar, Mbappé triumvirátus tagjai kellettek ahhoz, hogy a fővárosiak versenyben maradjanak. A tartalékos Bőrnadrágosok ugyanis tartani tudták a lépést Mauricio Pochettino együttesével, sőt valósággal a kapujuk elé szögezte a németek rohama a franciákat. Végül azonban – a több idegenben lőtt gólnak köszönhetően – csak összejött a PSG továbbjutás.

A Manchester City összehozhatta volna a német mesterhármast, amennyiben a Bayern München jut tovább, és kerül velük szembe az elődöntőben. Pep Guardiola csapata ugyanis két – a hazai bajnokságban igencsak gyengén szereplő – Bundesliga klubot is bedarált már, az elsőt könnyebben, míg a másodikat nehezebben. A Mönchengladbach gárdája nem jelentett kihívást az égszínkékek számára, sima győzelem oda-vissza, jöhetett a negyeddöntő. A Dortmund meglepte ugyan az angolokat, és – némi játékvezetői ellenszélben – szépen tartotta magát, de végül ismét kettős győzelem lett a kaland vége.

Mivel a Bayern Münchent már elintézte a PSG, így toronymagasan a City számít a legesélyesebbnek a végső győzelemre. Guardiola alighanem szívesen triplázna, a Ligakupa mellett, a bajnoki cím már félig a vitrinben van, a klub történetének első Bajnokok Ligája elsősége pedig óriási tett lenne. Igazából, minden adott a sikerhez, a keretből mindenki egészséges, csak nem szabad túltaktikázni a mérkőzést. Na, meg figyelni kell az Mbappé-Neymar-Di Maria trióra: az előbb említett klasszisoknak egyetlen aprócska helyzet is elég lehet a gólszerzéshez…

Tipp: Kevin de Bruyne gólt szerez 4,00

Bajnokok Ligája: Szerezz ingyenes élő fogadásokat!

Kapcsolódó cikkek