Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sorozatban a harmadik sztárcsapatot tréfálhatja meg a Villarreal.

Liverpool-Villarreal, szerda 21:00

Mindenfajta túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Villarreal csapata okozta az idény legnagyobb meglepetését a nemzetközi kupákban. A sárgamezes gárda először az Atalantát hagyta állva a csoportban, majd a Juventust mosta le idegenben a legjobb 16 között, a negyeddöntőben pedig a német rekordbajnok Bayern Münchent ejtették ki, remek helyzetkihasználásuknak és szervezett védekezésüknek köszönhetően. A bajor csapat a Bajnokok Ligája-győzelem egyik fő várományosa volt idén is, a Liverpool pedig még náluk is nagyobb favorit.

A vörösök előbb az Intert ütötték el a továbbjutástól, méghozzá igencsak könnyedén, majd a Benfica gárdájával is megtették ugyanezt. Jürgen Klopp gépezete megállíthatatlanul száguld a BL-döntő és az esetleges triplázás felé, hiszen az FA-kupában és a Premier League-ben is versenyben vannak még a végső győzelemért. Az elmúlt mérkőzéseikből kiindulva, nem jelenthet számukra gondot a Villarreal kiejtése, de nem szabad elfelejteni, hogy a Bayern München is hasonlóképpen gondolkodhatott erről…

A két csapat eddig mindössze kétszer találkozott tétmeccsen, az Európa Liga 2015-2016-os szezonjának elődöntőjében. Hazai győzelem született mindkét mérkőzésen, azonban a Villarreal csak egy gólt szerzett, szemben a háromig meg sem álló Liverpoollal, akik a döntőben elvéreztek a Sevilla ellenében. A vörösöket már akkor is Klopp, míg a győztes spanyol alakulatot egy bizonyos Unai Emery vezette, aki jelenleg éppen a Sárga tengeralattjáró kapitánya!

A Villarreal mestere tehát tudja, hogy hogyan kell lemeccselni a Liverpoolt, ehhez pedig meg is vannak a megfelelő emberei. Pau Torres, Parejo, Lo Celso, Danjuma és Gerard Moreno is remek szezont produkálnak, igaz, utóbbi hiányozhat az Anfielden pályára lépő csapatból, akárcsak Alberto Moreno. A másik oldalon nincs fontos hiányzó, Klopp forgathatja csapatát az Everton ellen győzelmet arató felálláshoz képest, ám a kulcsemberek aligha most kapnak majd kimenőt.

Emery valószínűleg megpróbálja kibekkelni a döntetlent a Mersey-parti odavágón, hogy azután az El Madrigalban, saját közönsége előtt valamilyen úton-módon kicsikarja a döntőbe jutást. Tavaly sikerült neki ez a bravúr az Európa Ligában: mondjuk, akkor nem a Liverpool volt az ellenfél…

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez: Nem 1,80

Kapcsolódó cikkek