Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A két csapat már biztosan ott lesz a tavaszi folytatásban, de nem mindegy, milyen ellenfelekkel kell majd megküzdeniük.

Liverpool-Napoli, kedd 21:00

Van egy mém, én a Trónok harca utolsó évadai kapcsán találkoztam vele először (persze lehet, hogy már korábban is létezett). Egy lovat ábrázol, aminek az egyik fele nagyon szépen, finom vonásokkal van megrajzolva, a másik viszont olyan, mintha egy kisiskolás csinálta volna. Most a Liverpool szezonja kapcsán is szárnyra kapott ez a vicces kép, és van is benne igazság: míg a Premier League-ben szenvednek Jürgen Kloppék, a BL-ben nem volt gondjuk a továbbjutás kiharcolásával, a csoportelsőséghez azonban nagyon nagy bravúrra lenne szükség…

Ugyanis bár az őszi szereplés nem sikerült rosszul a nemzetközi kupában, a Napoli ellen a német edző csapata egy igen súlyos, 4-1-es vereségbe szaladt bele, és mivel az egymás elleni szereplés számít, legalább négy gólos győzelemre lenne szükség ahhoz, hogy biztosan meglegyen az első hely, ami a tavaszi meccsek miatt lenne fontos. 

A két gárda ligaszereplése nem is lehetne ellentétesebb. Míg a Liverpool szenved, a Napoli nagyon magabiztosan vezeti a Serie A-t, a legutóbbi meccsüket is simán nyerték, míg a Pool csak a kilencedik helyen áll az angol pontvadászatban. Ennek a meccsnek azonban a hazai gárda számára van nagyobb tétje, és bármennyire legyen szent Jürgen Klopp a Mersey partján, egyre inkább gyűlnek az ő feje felett is a felhők. 

A Poolnál a sérültek listája továbbra is igen tetemes, de legalább új hiányzók nincsenek, így 4-3-1-2-es felállásra kell számítani, elől Nunezzel és Salah-val. A Napoli a klasszikus 4-3-3-as szisztémát választhatja majd, a gólokat pedig a  Kvaratskhelia, Raspadori párostól várhatják az olasz szimpatizánsok. 

Ellentétes előjelek, más tétek – ilyenkor szokott jönni a döntetlen

Kapcsolódó cikkek