Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

PSG-Manchester City, kedd 21:00

Mire lesz képes együtt az Mbappé-Messi-Neymar trió Párizsban? Mindenféle mérlegelés nélkül mondhatjuk, hogy ez a szezon egyik legnagyobb és legizgalmasabb kérdése, amire egyelőre nem kaptunk választ. Pár mérkőzésből egyébként sem igen lehetne levonni semmiféle hosszútávú konzekvenciát, ám a triumvirátus tagjai nem is nagyon voltak egyszerre a pályán, de ha mégis, abban sem volt sok köszönet.

Előzetesen úgy tűnt, Messi nem kerül be a City elleni keretbe, miután kisebb sérüléssel bajlódott, ám végül csak ott lehet Párizsban, a Parc des Princes gyepén. A Manchester City trénere, Pep Guardiola számára ez egy érdekes találkozás lesz, hiszen korábban arról szóltak a pletykák, hogy Leo csatlakozik egykori mesteréhez, Angliában. Végül ez meghiúsult, és Grealish lett Pep „új Messije”.

Az angol karmester volt az égszínkékek legfontosabb nyári igazolása, igaz, nem is nagyon volt szükség másra, a keret ugyanis bombaerős és kellően mély a többfrontos terhelés elviseléséhez. A Premier League-ben mindössze egyetlen gólt kapott a csapat hat forduló alatt, miközben tucatnyi alkalommal találtak ellenfeleik hálójába. Az elitligában ez a mutató közel sem ilyen jó, köszönhetően az RB Leipzig csatárának: Nkunku mesterhármassal szomorította el a regnáló angol bajnokot, amely válaszul hat gólig meg sem állt.

A PSG eközben szenvedett a Club Brugge ellen… A franciák végül csak ikszeltek, amivel csúnyán beragadtak a rajtnál, ám még lesz esélyük javítani, főleg a lipcseiek ellen, akivel kemény küzdelmet folytathatnak a kvartett második helyéért. Sőt, akár a csoportelsőség is elérhető, ehhez azonban olyan csodára lehet szükség, amely még sohasem következett be: alighanem le kell győzniük a Manchester City csapatát.

Az eddigi öt találkozó egyértelmű angol fölényt hozott, három szigetországi győzelemmel és két döntetlennel, ráadásul tavaly oda-vissza legyőzte Guardiola gárdája a Mauricio Pochettino dirigálta francia ezüstérmest. A Ligue 1 jelenlegi listavezetője idén még veretlen a pontvadászatban, sőt, 8/8-as mutatót pakolt össze, ami igencsak ütős – még a francia bajnokságban is.

A hazai porond azonban abszolút másodlagos a franciáknak, akik szeme előtt – évek óta – egyetlen cél lebeg: a Bajnokok Ligája megnyerése. Most megmérkőzhetnek az egyik legnagyobb esélyessel, amely tökéletesen összeillesztett és precízen működő gépezetként zakatolva várja a saját maga játékát még csak keresgélő szupercsapatot.

Tipp: Manchester City 2,35

Bajnokok Ligája tippjáték – 8 millió Ft

Kapcsolódó cikkek