Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A legrangosabb európai kupasorozat második selejtezőkörének keddi játéknapján két előzetesen esélyesebb együttesnek is a hazai döntetlen után, most a visszavágón vendégként kell kivívja a következő fordulós helyét.


 

 

AEK Larnaca – FC Midtjylland

A nyáron kinevezett José Luis Oltra pontosan azt tudta megvalósítani eddig, ami miatt megkapta a ciprusi ezüstérmes kispadját. Egy az ellenfelek számára nagyon rosszul eső játékstílust honosított meg, amiben elrontják a rivális játékát és ezzel tudnak eredményt elérni. A dániai döntetlen után otthon sem kell mást játszaniuk, hiszen Bo Henriksen alakulata menni fog előre és amilyen gyenge formában vannak – eddigi három meccsükből egyet sem nyertek meg a szezonban – könnyedén benne van, hogy idegenben sem tudnak sikert aratni, ami akár a kiesésükhöz is vezethet. A dán második pocsék szezonrajtja nagyon sokba fájhat nekik, mert ezt a kört már csak azért is kellene hozniuk, hogy biztossá váljon a szereplésük valamely sorozatban az ősszel.

 

KF Shkupi – Dinamo Zagreb

Talán senki nem sajnálja most annyira az idegenben lőtt gólok szabályának eltörlését, mint a macedón bajnok, mert Goce Sedloski legénysége kétszer is eredményes volt a zágrábi odavágón, így az akkori döntetlen felértékelődhetett volna még inkább, így csupán annyit ér, hogy a szkopjei visszavágón dől el minden. Márpedig az áprilisban kinevezett Ante Cacic könnyen lehet, hogy nem éli meg a hétvégi bajnokit, ha itt elvérzik a csapata, ugyanis a horvát bajnoknál nem ennek a fordulóan az abszolválása lenne a cél, hanem a BL-főtábla, amitől egyelőre igencsak messze vannak, gyenge játékkal, eredmények nélkül.

Kapcsolódó cikkek