Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A legrangosabb európai kupasorozat harmadik selejtezőfordulójában a keddi két bajnokok általi párosítást vettük górcső alá.


 

 

Sheriff Tiraspol – Viktoria Plzeň

A bajnoki ág egyik kiegyenlített párharcának ígérkezik a Stjepan Tomas legénységének és a cseh aranyérmesnek a csatája. A hazai pálya előnye csak félig-meddig lesz igaz, mert a moldáv bajnoknak a fővárosba kell utaznia, de ettől függetlenül előnyt kell kiharcolniuk, mert azt már bebizonyította az előző körben Michal Bilek csapata, hogy képesek nagy arányú sikert is aratni a saját otthonukban. Mindkét fél tartalékosan tudta le a bajnoki nyitányt a hétvégén, ahol a döntetlenekből aligha szabad kiindulni, ami fontosabb lehet, hogy a hazaiak még nem kaptak gólt, pedig már két kört letudtak a nemzetközi porondon és erre alapoznának most is.

 

Ludogorec Razgrad – Dinamo Zagreb

Hazai pályás remekléseiben bízik ezúttal is Ante Simundza alakulata, akik mindkét selejtezőkörben sima győzelemmel indítottak otthon, aztán pedig letudták a formalitással felérő visszavágót. A horvát bajnok előző körös beszállása során nagyon akadozott még a gépezet és ez akár probléma is lehet, mert Ante Cacic fiai a bolgár bajnoknál gyengébb ellenféllel szemben is szenvedtek, itt pedig nem biztos, hogy beleférne egy hiba, ha oda akarnak érni a főtáblára. Nem lenne talán akkora meglepetés, ha a vendégek nem tudnának győzni az idegenbeli odavágón, sőt akár még az is benne van, hogy nehéz helyzetbe sodródva kell majd hazatérniük.

Kapcsolódó cikkek