Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jürgen Klopp csapata háromgólos hátrányból próbál felállni. 

Szerda, 21:00 Real Madrid-Liverpool

Bizony nehéz kiismerni az idei Liverpoolt, hiszen a Vörösök a Manchester United elleni 7-0-ás, történelmi győzelem után 1-0-ás vereségbe szaladtak bele a Bournemouth-szal szemben, így tulajdonképpen, ha csak az eredményeket nézzük, nem igazán lett foganatja a hatalmas győzelemnek. Az eredménynél talán csak a játék képe volt aggasztóbb most hétvégén: a Pool semmilyen szinten nem tudta megismételni a múlt heti teljesítményt, ebből pedig nehéz építkezni a BL visszavágóra. 

Persze ismerjük a régi színházi mondást, hogy ha a főpróba nem sikerül, majd az előadás lesz parádés, és tulajdonképpen most csak ebben bízhat a Liverpool, illetve abban, hogy a másik spanyol gigász ellen egy alkalommal már meg tudtak fordítani egy BL-párharcot. 

És hát azért a Real Madridról is el lehet mondani, hogy idén lassabban indul be a gépezet, mint amire számítani lehetett. A hétvégén kínkeservesen sikerült megnyerniük az aktuális bajnoki mérkőzést, a ponthátrány azonban így is jelentős a Barcelonával szemben. Azonban tudjuk, hogy a BL a Real Madrid igazi terepe – tavaly is majdnem minden párharc előtt elmondhattuk, hogy nem a spanyol főváros gárdája az esélyes, végül azonban mégis tovább tudtak jutni és a finálét is behúzták. 

Most ráadásul 5-2-es idegenbeli győzelmük után egyértelműen ők számítanak favoritnak. A Poolnál tulajdonképpen egyetlen kérdés van, de a középpályán minden bizonnyal Bajcetic kap majd szerepet, elől pedig a Nunez-Salah-Gakpo hármas rohamozhat, míg a Realnál Federico Valverde feltűnése lehet döntő faktor.  

Bár nagyot küzd majd az angol csapat, a továbbjutásra most nincs esély.

Tipp: Döntetlen 4, 20

Kapcsolódó cikkek