Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég élvonal 8. fordulójának zárónapján két olyan meccset rendeznek, ahol a hazai kispadon a szezon előtt kinevezett edző szeretné jobb fényben feltüntetni magát.


 

 

Rosenborg BK – FK Haugesund

Az előző idény harmadik helyét követően vette át a rekordbajnok irányítását Kjetil Rekdal, akinek a vezérletével egyszer kapituláltak csak a tanítványai, de az idegenbeli gyenge mérleg okán csak a középmezőnyben találkozunk a gárda nevével. Odahaza még nem kaptak gólt, bár egyszer nem is lőttek, de ez mindenképp boldogítja a Lerkendal Stadion közönségét, akik most is abban reménykednek, hogy kedvenceik folytatják a jó sorozatot. A vendégek nagyon gyengén rajtoltak, mindössze két siker jött eddig össze Jostein Grindhaug fiainak, akik vonal alatt tanyáznak. Idegenben egy győzelem és három vereség és nagyon csalóka a dolog, mert az egy szem sikerük során négy gólt lőttek, míg a másik három találkozón csak kétszer voltak eredményesek, ráadásul az egyetlen nagyra törő ellenfél otthonában csúnya pofonba szaladtak bele.

 

 

Sarpsborg 08 – Molde FK

Nagyon jól indult a szezon Stefan Billborn kinevezését követően, hiszen a svéd szakemberrel folyamatosan gyűjtögette a pontokat a csapat, azonban jött egy megtorpanás és most két vereség egymás után, ami rögvest lefékezte az álmodozó szurkolókat. Már kétszer is legyőzték őket hazai pályán és azzal sem lehetnek megelégedve a fanatikusok, hogy csak három gólt szereztek odahaza, most pedig egy bajnoki címre törő alakulat érkezik vendégségbe, akinek nem lehet más célja, mint elvinni a három pontot Vikenből. Erling Moe tanítványai kétszer is ezüstérmesek lettek, ám idén a kupasiker után a bajnokságban is maguk mögé utasítanák a címvédőt, de ehhez kellene a győzelmek idegenben is. AZ otthonuktól távol veretlenek, ráadásul egy kapott góllal, ami most is bizakodásra adhat okot számukra.

Kapcsolódó cikkek