Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A skót élvonal második fordulójában a két gigász mögötti versenyfutás élesedik a legutóbbi kiírás felsőházi csapatai közt.


 

 

Hibernian FC – Heart of Midlothian FC

2018 óta vár arra az Easter Road Stadium közönsége, hogy az egyik legfőbb rivális sikerüljön ismét két vállra fektetni, s azóta bizony lejátszottak négy bajnokit, melyek során egyszer sikerült pontot szerezni a kedvenceknek. Lee Johnson számára ez is egyfajta külön küldetés, amellett, hogy a győzelemmel kezdődő szezont hasonlóképp folytassa, de most ezt a két dolgot egyszerre is abszolválhatja, ha Robbie Neilson fiai pont nélkül térnek haza a meccs után. Viszont a vendégek is nyertek a nyitókörben, s a formájuk is jó, ráadásul nekik az egy pont is megfelelne ebben a párosításban idegenben.

 

Dundee United FC – Livingston FC

Idegenbeli pontszerzéssel nyitott új állomáshelyén Jack Ross, akinek meg kellene ismételni egy kiugró szezont, ami cseppet sem ígérkezik könnyű feladatnak. Ahhoz, hogy ismét felső házban végezzenek erős hazai mérleg kell, amiben a Tannadice Park fanatikusai mindent megtesznek majd a maguk részéről, de bizonyítani a pályán kell, ahová elsőként a David Martindale alakulata érkezik, akinek jó a mérlege a házigazdák ellen, s csapatának is, így van miben bízni, hisz az előző idényben elvitték mind a három pontot.

Kapcsolódó cikkek