Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A finn élvonal 6. fordulójának szombati játéknapján négy mérkőzést rendeznek.


 

 

SJK Seinäjoki – FC Lahti

A nyitófordulóban aratott győzelme után Joaquín Gómez legénysége négy vereséget szenvedett, aminek okán a spanyol szakember alatt nagyon forró lett a kispad. Most, hogy három idegenbeli meccs után ismét otthon, az OmaSp Stadion közönsége előtt játszhatnak egy győzelem még mentőövet jelenthet, de a vendégségbe érkező Ilir Zeneli fiai hiába állnak csak egy ponttal jobban, mint a házigazdák, idegenben még veretlenek és most sem mondhatni, hogy reménytelen lenne a helyzetük az otthonuktól távol rendezendő találkozón.

 

AC Oulu – HIFK

Az előző körben megszerezte első sikerét Ricardo Duarte együttese, ami után most joggal reménykedhetnek a Raatin Stadion fanatikusai, hogy újabb három pontot gyűjtenek majd be a kedvencek, hiszen a liga utolsó helyén álló fővárosiak látogatnak el hozzájuk. A most kinevezett Mixu Paatelainen nem kap könnyű feladatot, hiszen az eddig egy pontot bezsebelő gárdából kellene kihozni a legjobbat, ráadásul mindezt egyből egy északi túra alkalmával, ahová senki nem szeret elutazni.

 

FC Honka – FC Inter Turku

Az első fordulóban kikapni a bajnok otthonában nem szégyen, főleg akkor nem, ha utána tíz pontot zsebel be Vesa Vasara csapata négy kör alatt. Most ismét van ok bizakodni a szurkolók részéről, ugyanis a Tapiolan Stadion eddig nagyon bíztató eredményeket hozott a hazaiak számára. Most Miguel Grau tanítványai igyekeznek majd elvinni innét a három pontot, akik az eddigi két idegenbeli összecsapásukat megnyerték, s csak egy ponttal állnak a házigazdák mögött a tabella negyedik helyén.

 

FC Haka – VPS

Harmadik hazai találkozóján is kiszolgálná a Tehtaan Stadion közönségét az egykori játékosból mostanra edzővé lett Teemu Tainio, akinek az irányításával remek rajtot vett az előző idényben általa a kiesés elől megmentett együttes. Öt kör után kilenc ponttal állnak a felsőházban és ez valahol egy titkon remélt eredmény is náluk, amihez újabb sikert kellene aratni, ezúttal Jussi Nuorela egylete ellen, akiknek négy ponttal indult a szezon, majd három vereséggel folytatták, tehát ideális ellenfélnek tűnnek a hazaiak számára.

Kapcsolódó cikkek