Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Lassan kifutnak a bajnokságok, néhol már a hétvégén az aranyérmesnek tisztelegtek. Ezzel egyidőben elkezdődött a kavarás, melyik csapathoz mekkora menő érkezik, edzők dobálják magukat a köztudat hullámára, szóval indult a tánc!

A legdurvábban a Bayern Münchennél mennek a dolgok, főként Thomas Müller és Robert Lewandowski körül izzik a levegő. Müller istenkirály az FC Bayernnél, a legszimpatikusabb személy. Végtelen kedves fickó, a pályán kimondottan vezéregyéniség, amit ő nem tud a fociról, az nem létezik. Egyszer így jellemezték, tökéletesen körülírva a bajort. A klubnak fontos része, soha más csapatban nem játszott, talán éppen idén a kivétel! A Hasan Salihamidzic vezette játékospolitikai dózer egyszerűen nem követhető. Brazzo ravasz cseleket alkalmaz, a szurkolók szerint remélhetően csak tudja, kit és miért enged el!

A bajorok Nagelsmann vezetésével elég olcsó kis szezont abszolváltak, a nagy és örök célként lebegő hármasból pusztán egyet sikerült elérni. Az német elsőség alap, egyben borzasztóan rossz a Bundesligának. Már szeptemberben odaadták a bajnoki címet az FCB-nek, a többi rész csak adminisztrációs kérdés. Aztán jött a fekete leves, kiesés a Német Kupából, és egy savanyú, végzetesen terméketlen játék utáni rotálódás a BL-ből. Majd Lewa, Müller, Neuer, Süle, Gnabry, Coman ügye! Hosszú, forró nyár ígérkezik a Saebener Strasse-n!

A másik nagy mulatós társaság az arab gazda lassan kifogyó türelmére is muszájból vigyázó PSG. Hihetetlen az edzői jövés-menés, a játékosok közül egyedül Neymar izgalmas, őt eléggé utálják Párizsban, ám nincs mit tenni a PSG népének, a csatár percre pontosan kitölti szerződését! Bolond lenne máshol iparkodni, itt szépen éldegél, busás fizetésért rendre cserbenhagyja klubját! Minden patent neki!

A PSG másik fejezete az edzőkérdéssel íródik. Nem gyönge a felhozatal, évente dobálnak el trénereket, most éppen Pochettino a téma! Az argentin sem bírt egységre jutni a különböző klikkekkel, ez a veszte! Fabrizio Romano, a világ legjobban értesült súgója, jelezte, nyártól Conte Párizsban melózhat! Nem nehéz elképzelni, az amúgy is vadóc olasz miként fog őrjöngeni a csapat lazasága láttán, szóval a jó hangulat garantált!

Ami még ennél is ütősebb ténykérdés: Arsene Wenger klubigazgatónak érkezhet, lévén az előd, Leandro a világ összes pénzét elégette, cserébe sehol a BL-siker… Tehát Wenger! Az élő legenda, aki az Arsenal nevű homályból a PL egyik legjobb csapatát formálta új edzői metódusával, dietetikai és taktikai találmányaival, fegyelmével! Klubtörténeti érdekesség lehet, amikor a Professzor éppen Neymar vizelet-, vércukor-, és laktát tesztjét nézi elkerekedett szemmel, ilyen mutatókkal ember már nem is élhet, és akkor hoppá, a brazil becsapódik az edzésre!

A social media szuperbubusa otthoni birtokáról érkezik, vérértől szaggatott szemmel, enyhe cefreszagban hömpölyögve, pár vörösboros kóla eltávolíthatatlan foltjával az ingén!

Kapcsolódó cikkek