Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem fogunk unatkozni!

Borussia Dortmund-RB Leipzig, péntek 20:30

Egészen elképesztő lojalitást sejtet Edin Terzic személye, aki a vészhelyzetben szó nélkül átvette a BVB felnőtt csapatát, összedrótozta őket, kivitte a BL-re, majd vélhetően pár álmatlan éjszaka után elfogadta, nem folytathatja. Marco Rose után elővették, és ismét olyan csodát tett, amit retteg a Bundesliga. Még az Upamecanoval kóválygó FC Bayern is. Hát most a dortmundi fickók visszavághatnak a bukott mesterüknek, babául szárnyalnak! Több rúgott góljával elébb ugyan a bajorok a bajnoki listán, emiatt is fontos lenne odapörkölni! Hat forduló óta csak felfelé, elképesztő szárnyalás, isteni a lendület, plusz a félelmetes hazai közönség. Stabil teljesítménnyel repeszt a BVB, maximális az esély a hazaira!

Magyarországon aránylag szeretik az RB-t, Szoboszlait különösen! Pluszban Marco Rose, ők ketten, szoros, bizalmas szövetségben nagy rajzolók. Az Union ellen hazai balfék nem kellett volna, az SGE ellen is éppenhogy, mindegy, akkor is csak győztek, most viszont jó lesz vigyázniuk! A dortmundi nehézgépsor dönget, ez elől még a Vörös Bika is muszáj lesz elugrani. Sajnálatos nagy meccsen szomorúan utazhatnak Lipcsébe, a Signal Iduna gyepszőnyege a vendégek könnycseppjétől lesz csatakos! Bárki bármit is mond!

Tipp: 2-1 9,00

Manchester City-Newcastle United, szombat 13:30

Nagy kópé ez a Guardiola, ravasz katalán kópé. Nagy nyilvánosság előtt elsiratta a PL aranyérmét, aztán tessék, könyörtelenül csapatják! Pár botlás az Arsenaltól, az öt pontos előny nem is olyan behozhatatlan, a Citysek csúnyán bedörrentették a mérges motort, azóta magabiztosan berregnek előre, a második helyről le nem vehetik őket, Guardiola is érzi,  akár még elkaphatják a bajnoki címet! Pazar sorozat, plusz aránylag jól túlélték a Lipcse elleni BL kirándulást, erősek, jók, nyernek!

A Newcastle kapott az arcába, a Manchester United elvitte előlük a Ligakupa-trófeát, lesz honnan felemelni a bóbiskoló fejeket. Eddie Howe nagy mágus, a gyógyulás idejének elégsége a kérdés, képes lesz-e felrázni embereit a kupakudarc depijéből? Nem a legjobb pillanabant jön a City elleni találkozó, magasztos kihívás. Hazai pályán egyedül a Brentford okozott fájdalmat az Etihadban, a többi, szépen kitömve kullogott haza. Ha még Haalandot is beleveszik a mókába, pokoli lesz ez a kirándulás. Inkább a tisztes helytállás!

Tipp: 3-1 13,00

AS Roma-Juventus, vasárnap 20:45

Mourinhoval vacakolnak az eltiltása miatt, nem biztos, hogy emiatt, a Mágustól szokatlanul középszerűen bóklászik a csapat, nem biztos, hogy Zaniolo távozása jó gondolat volt, most már mindegy is. Ez a múlt fordulós Cremonese-cucc nagyon idegesítő, tőlük kikapni kicsit égő, ha emiatt makacsba átmennek, lesz baj a Juventusnál. Úgy tűnik, a Világynagy Motivátor kicsit leeresztőben, persze nyilván nem ő a hibás, csak az eredmény, meg a lista annyira nem fényes!

Amióta kimondták, hogy a Juventus kizuhanhat az alsó osztályba, a fiúk mintha motiváltabbak lennének. Ez vélhetően cseppet sem zavarja majd az igazságszolgáltatás szakembereit, ha már kimondták rájuk a hibát, annak a végére is járnak, formától függetlenül. A római vakációnak is ők a pillanatnyi esélyesei, most nagyon hengereznek, megjött a kedvük, ők legalább elverték a Cremonesét! Legalább azt! Az olaszok nagy döntetlenezők, itt az egyikben nincs annyi, a másik meg inkább óvatos lesz idegenben, szóval nincs itt semmi látnivaló emberek, menjenek tovább a döntetlennel!

Tipp: 1-1 6,00

Kapcsolódó cikkek