Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ajax-Tottenham, szerda 21:00

Az előző összecsapás: Az új White Hart Lane, a Spurs erődje, 15 perc alatt elesett… Ennyi kellett ugyanis, hogy az addig jobban játszó Ajax bevegye a hazaiak kapuját, Van De Beek révén. Bár sokan lest kiáltottak, tisztán látszott, hogy az ifjú holland nem tartózkodott lesen, majd szépen kivárt és Lloris mellett a hálóba lőtt.

Ezután is a hollandoknál maradt a kezdeményezés, ismét a vezető gól szerzője került helyzetbe, ám ezúttal rossz döntést hozott. Középen ugyanis érkezett Neres, ám nem kapta a labdát a brazil, pedig csak a kapuba kellett volna pofoznia a zsugát.

A Spurs is felébredt végre, Pochettino mester legényei pontrúgásokból voltak veszélyesek, angol módra. Előbb Llorente, majd Alderweireld fejelhetett, ám egyik sem volt igazán veszélyes, Onana kapusnak nem kellett beleérni a labdába. Sissoko lökete komolyabb kaliber volt, de az is elkerülte az amszterdamiak kapuját.

A második félidőben kitámadott a Tottenham, ám ez csak Ajax kontrákat szült… Tagliafico messziről bombázott centikkel a sarok mellé, míg Neres eldönthetett volna mindent, azonban hiába a gyönyörű akció, csak a kapuvasat találta el a szélső. Persze így sem volt ok bármiféle szomorúságra holland oldalról.

Felállás: 4-3-3 vs. 4-3-1-2. A hazaiakra nem is érdemes sok szót vesztegetni, mindenki egészséges, a hétvégén játszottak kupadöntőt, amelyet fölényesen megnyertek, ez új erőt adhat így a szezon legvégén. A Neres-Tadic-Ziyech trió a támadósorban tevékenykedve a csapat legnagyobb erőssége Frenkie de Jong és Matthijs de Ligt mellett. Nem meglepő, hogy akár mind az öten távozhatnak. Van De Beek-et pedig épp a Sarkantyúsok figyelik árgus szemekkel.

Son visszatér! A dél-koreai csatár eltiltását töltötte az odavágón, most viszont benne bíznak leginkább a londoniak hívei. Lucas Moura-val párban fognak veszélyeztetni, Eriksen és Alli támogatásával, még Sissoko és Wanyama a védekezésért felel. A hátvédsor változatlan, középen a két belga, Vertonghen és Alderweireld, megtámogatva egy angol duóval, Rose és Trippier személyében, Lloris pedig a ketrec bátor őrzője. A Spurs hívek bíznak is benne, hogy nem kap gólt.

Meccs várható képe: Az Ajax hódít a totális futballal, Cruyff után újra megjelent ez a stílus, üde színfoltként a BL színpadán. Kombinatív játék várható tehát, gyors betörésekkel a szélről, illetve okos gurigázással. Az angoloknak jönniük kell, mindent egy lapra feltéve rohamozni a kaput, hiszen ez a szezon talán legfontosabb mérkőzése a számukra. Persze ez az amszterdami csapat kontrából is iszonyú veszélyes, így észnél kell lenniük a londoniaknak.

Tipp: Hazai 2,15

Kapcsolódó cikkek