Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Minden mérkőzéssel egyre közelebb kerül a Chievo a másodosztályhoz; a teljes szezon során mindössze egyetlen alkalommal gyűjtötték be a három pontot, legutóbbi 11 meccsükön pedig a lehetséges 33 egységből összesen 3-at szereztek. Egy kicsit még jobban szűkítve a formájukat: a Chievo utóbbi öt találkozója során mindössze egy döntetlent tud felmutatni – bár, azt az ellen az Atalanta ellen, amely nemrég csúnyán kiütötte a Bolognát.

Ha már Bologna, Nagy Ádámék nincsenek rossz formában, mióta Siniša Mihajlović átvette a csapatot. Legyőzték a Cagliarit, a Torinót és a Sassaulótt is, igaz, nemrég 4-1-re a földbe taposta őket az Atalanta, de tegyük hozzá, hogy azon a találkozón az újdonsült mester gyakorlatilag „B”-csapattal állt fel. Összességben stabilizálta a játékot Mihajlović, és ugyan még mindig kieső helyen állnak, közel sem reménytelen a helyzetük. A Bologna otthon legutóbbi két feladatát sikerrel oldotta meg, míg a sereghajtó Chievo idegenben egyetlen győzelmet sem tud felmutatni: hat döntetlen mellett kilencszer veszítettek, a gólkülönbségük pedig több, mint lehangoló (9 rúgott, 32 kapott gól).

A két együttes egyébként kifejezetten gólgazdag meccseket játszik az utóbbi időben, sőt, az utolsó négy egymás elleni meccsüket nézve feltűnő, hogy hullottak a gólok.

 

2018. 11. 11. – Chievo-Bologna 2-2

2018. 05. 13. – Bologna-Chievo 1-2

2017. 12. 22. – Chievo-Bologna 2-3

2017. 03. 19. – Bologna-Chievo 4-1

 

Várhatóan a Bologna több helyen is változtat majd az Atalanta elleni meccshez képest, Destro, Matiello és Edera biztosan nem lép hétfőn pályára, ezzel együtt a forma, a játékerő és a szorzók mind-mind azt vetítik előre, hogy otthon tartják majd a három pontot.

Tipp: Bologna nyer 1.49

Kapcsolódó cikkek