Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ellentétes célokért küzd a Sao Paulo és az Internacional.

A brazil bajnokság (Campeonato Brasileiro) 2022-es kiírásából már csak két forduló van hátra: egy hétközi kör és egy forduló a hétvégén. A Palmeiras bajnoki címe már korábban eldőlt és további négy csapat biztos Libertadores-kupa-főtáblás, azonban a minél jobb helyezésekért még ádáz küzdelem várható a hátralévő két fordulóban.

Magyar idő szerint szerdára virradóra, hajnali 01:30-tól a kilencedik helyről feljebb vágyó Sao Paulo FC a győzelem reményében fogadja a második helyezett Internacionalt, amely szeretné megőrizni pozícióját. Az SPFC jelenleg nincs Libertadores-kupa-helyen, a főtáblát jelentő hatodik pozíciótól három, a selejtezős hetedik-nyolcadik helytől egy pontra van. Ahhoz, hogy számolgatni tudjon, a riválisok botlása mellett kutyakötelessége lenne megnyerni soron következő meccsét. Az elmúlt időszakban egy fantasztikus veretlen sorozatot bemutató Porto Alegre-i gárda azonban nem szeretne asszisztálni ehhez, ugyanis az Inter most már meg akarja tartani a második helyét. Őket a Fluminense és a Corinthians három-három pont hátrányból követi.

A két idei csapat első egymás elleni mérkőzése júliusban 3–3-as döntetlenre végződött, Pedro Henrique és Nikao egyaránt duplázott. Az azt megelőző két alkalommal a Sao Paulo nyert, míg 2021. januárjában az Inter 5–1-re ütötte ki mostani ellenfelét éppen az Estádio do Morumbiban.

Kapcsolódó cikkek