Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Sporting CP nyolcas dresszében futballozó támadó középpályás igazi irányító, aki immáron másodjára vág neki, hogy sikerre vezesse a lisszaboni gárdát. Mindezt úgy, hogy a nyáron több komoly klub is érdeklődött iránta, ám egyik esetben sem jött létre a transzfer.

Manchester United

Rejtély, hogy a Vörös Ördögök miért nem tudták nyélbe ütni az üzletet… Megvan a megfelelő anyagi háttér, el is férne bőven a középső szekcióban, amely eléggé foghíjas és vékony. Az Európa Liga-szereplés pedig nem lehet taszító tényező, hiszen Portugáliában sem számíthat többre.

Tottenham Hotspur

„A Tottenham többször is ajánlatot tett értem, és már a személyes feltételekben is megegyeztünk, ám a Sporting keveselte a pénzt. Nem tudtam mit tenni, tiszteletben tartottam a döntést.”

Azóta a Spurs már bőven pótolta a portugált, hiszen Lo Celso is megérkezett Londonba, valamint ott van még Alli és Moura is, Eriksenról nem is beszélve. Ha a dán sztár dobbantana Madridba, Fernandes remek pótlás lehetne a helyére.

Real Madrid

Állítólag, vagyis a Fiorentina szakmai igazgatója szerint, a Királyiak 70 millió euróért vásároltak egy luzitán játékost a Sportingtól, akit egy évre ott is hagynak kölcsönben.

Nem kérdés, hogy ez csakis Bruno lehet, ám mindenképpen meglepő igazolás lenne, hiszen Madridban nincs klasszikus tízes pozíció, máshol pedig nem érdemes játszatni, mert az a Coutinho-Barcelona esetet szülheti ismét.

Plusz itt van még a játékos nyilatkozata is, miszerint: „Nem kértem soha nagy dolgot, mindig is az volt a célom, hogy Angliában játszhassak, a Sporting pedig tudja ezt.”

Ezek szerint jövőre robban majd a bomba!

Kapcsolódó cikkek