Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Juventus megnyeri az olasz pontvadászat 2017-2018-as szezonját, ezzel zsinórban hetedszer vándorol hozzájuk a trófea. Gianluigi Buffon ekkorra már bőven a negyvenedik életévében jár, csak idő kérdése, hogy a hálóőr végleg szögreakassza a kesztyűt.

Ám ekkor új érdeklődő tűnik fel a színen: A Paris SG csapata, amely bődületes fizetéssel a francia fővárosba csábítaná a Zebrák legendáját. Buffon nem tud nemet mondani az ajánlatra, átteszi székhelyét, visszavonulását elhalasztva. A párizsiak 1+1 éves kontraktust tesznek az olasz elé, amit világbajnoki aranyérmes azonnal szignóz is.

A 2018-2019-es idény a végéhez közeledik, a talján kapuvédő már megnyerte a francia bajnokságot, a kupában már csak a finálé áll előtte, ám az a fránya BL-győzelem, még mindig hiányzik a karrierjéből… 22 mérkőzés adatott meg neki a szezonban, ezeken tizennyolcszor mattolták, ám kilenc alkalommal megóvta csapatát a góltól.

A párizsiak azonban nem aktiválták a szerződésbe foglalt plusz évet. A kapus sorsa bizonytalanná vált. Ügynöke állítólag már felkereste a klub fejeseit, hogy védence érdekeit képviselje. A veterán érezne erőt magában még egy idényre, ám régi szerelme ismét visszacsábítaná magához.

Az Öreg Hölgy, amelyet 17 év együttélés után hagyott ott, visszavárná egykori hősét, akiért anno minden vagyonát odaadta, az évezred elején. Igazgatói beosztást szánnak a közönség kedvencének, olyat, ami egy legendát megillet.

De vajon hogy határoz Gigi?

Kapcsolódó cikkek