Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A kérdés jogos, hiszen az osztályozós helyen végzők közt dől el az utolsó kiadó hely a következő szezonra.


 

 

A német másodosztály szezonjának úgy vágott neki az újonc Dynamo Dresden együttese, hogy ezúttal nem szeretne azonnal visszacsúszni. A 2019/20-as idényben négy év után kiestek, de az előző szezon során könnyedén nyerték meg a 3. Liga küzdelmeit. Jól indultak neki még Alexander Schmidt vezényletével, de márciusra már a kiesőhelyek közelébe csúsztak, így jöhetett a váltás és Guerino Capretti kapta meg a kispadot. Az előrelépés azonban elmaradt, sőt stabilan beálltak a 16. helyre, ami azt jelentette, hogy készülhetnek az osztályozóra.

 

Kalandos utat járt be idén az 1.FC Kaiserslautern csapata is, ugyanis a negyedik éve harmadosztályú gárda az előző évek középmezőnybeli szereplése után az idei kiírást is elég gyengén kezdték. A szezon féltávjánál még gondolatuk sem lehetett arra, hogy a dobogó alsó fokát is elérhetik, de Marco Antwerpen fiai a végén remekül belelendültek a pontgyűjtögetésbe és harmadikok lettek. A zavaros időszak aztán ezután kezdődött, mikor a vezetőedző bejelentette nyári távozási szándékát, így cserébe menesztették és az osztályozó párharcban már Dirk Schuster irányításával mentek neki.

 

Dynamo Dresden – 1. FC Kaiserslautern

 

Az odavágó gól nélküli döntetlenje után egyértelműen a drezdaiak léptek elő favorittá, amire csak rátesz egy lapáttal a vendégek edzőmizériája, ami tovább bonyolította a dolgokat.

Kapcsolódó cikkek