Bajnokok LigájaLabdarúgás

Bundesliga 2: Veretlenek feszülnek egymásnak a nap rangadóján

2022. augusztus 06.

A német másodosztály harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján három összecsapást rendeznek, veretlenek és nyeretlenek részvételével.


 

 

1. FC Magdeburg – Holstein Kiel

Vereség a hazai nyitányon, javítás idegenben, ez eddig Christian Titz fiainak mérlege, akiknek most a két döntetlent játszó rivális ellen a harmadik kimenetel is könnyen megvalósulhat, hiszen nem elég, hogy Marcel Rapp csapata mindkét mérkőzésén megosztozott a pontokon aktuális ellenfelével, de az előző idényben ugyancsak ez az eredmény született a MDCC-Aréna közönsége előtt.

 

Eintracht Braunschweig – Darmstadt 98

Az újonc két vereséget szenvedett el, Michael Schiele helyzete pedig szörnyen néz ki, mert könnyen lehet, hogy beragadnak a két szint közé. A liftezés szindróma egyre inkább megmutatkozik, mert ez a csapat újfent stabil kiesőnek tűnik, de persze még nagyon messze a vége, de egyelőre nem lehet semmi pozitívumot találni náluk. A három pontos Torsten Lieberknecht irányította vendégek számára kötelező lenne a siker, ha komolyan gondolják a feljutási céljaikat, mert függetlenül a helyszíntől a két együttes közt komoly különbség van erőviszonyokat tekintve.

 

1. FC Kaiserslautern – FC St. Pauli

Négy pontosok csatája lesz a forduló egyik rangadója, ahol Dirk Schuster alakulata ismét szeretné kiszolgálni a Fritz-Walter-Stadion közönségét, hiszen az újonc egy remek produktummal rukkolt elő a nyitófordulóban és győzött, majd egy pontot idegenben is bezsebeltek. A vendégségbe érkező hamburgiaknál a helyzet ugyanez, hazai sikert követően pontszerzés az otthonuktól távol, s most ugyanezen céllal utaztak délre Timo Schultz tanítványai, hogy legalább egy döntetlent elérjenek, de ha valóban fel akarnak jutni, akkor a győzelem lenne csak ideális egy frissen feljutott csapat ellenében.