Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Bayern München-Freiburg, szombat 15:30

Lehetne itt piszkálni, hogy az SC mennyire komplett, itt játszik, de milyen remekül Sallai Roland, meg hogy mennyire masszív kis csapat a vendég, de tökre fölösleges szócséplés! Az FC bajnok, de nem csak úgy, hogy a meccseken kicsit, pár percre villannak, aztán maszatolják az időt, áh, a csudát. Széttépnek, felőrölnek, megnyúznak, kibeleznek, akit lehet, aki meg egy kicsit is makrancosabb velük, azt is kilapítják, ha minimálisan is. A kupában döntősök, a BL-ben állnak, Hansi Flick remek edző, bár senki nem gondolta róla, hogy ekkora kamper lesz, eleinte benne sem bíztak, ideiglenesen akarták őt, ez elég nagy böszmeség volt az öreg csontok részéről, aztán a meló, a pazar eredménysor meghozta a megoldást: Flick maradhat tovább. Ettől még jobban begyújtottak az ellenfeleknek, és pont egy ilyen sorozatban érkezik a Freiburg. Mikor már bajnok is a Bayern. Szóval na. Marad a jó érzés, futkározni az Allianz Arénában, friss levegő, talán napsütés, ha valaki gólt rúg a vendégek közül, nagy király lehet. Részsiker, az egész viszont nem az övék.

Tipp: 3-0 8,50

 

RB Leipzig-Borussia Dortmund, szombat 15:30

Na, ezen a párocskán aztán lehet őrjöngeni. Olcsó poén: itt a lét a tét. Két, önmagához, korábbi remek teljesítményükhöz képest bukott csapat matekozik. A BVB olyan pofánvágást kapott hazai pályán a kelbimbó gyenge Mainztól, hogy a szertár adta a másikat. Nagy mákja a dortmundiaknak, hogy a helyszínen senki nem látta, ahogyan porig alázzák magukat, tisztára, mint a megye kettőben a másnaposok. Kilenc kilométerrel kevesebbet futottak, jószerivel csak a csukát tették ki a kezdőkörbe, addig merészkedtek gondolati szinten, hogy ezeket a hitványokat félgőzzel ledaráljuk, aztán menjünk tovább emberek, nincs itt semmi látnivaló. Csúnyán túlgondolták, durván előreszaladtak maguknak. Ég a tűz az öltözőben, Hummels leszidta őket, miközben önmaga volt saját paródiája, ő kiabált, aztán úgy becsapták, mint szél a kerti budi ajtaját. A háziaknak sincs nagyon hencegnivalója, a legutóbbi iksz is inkább kínos, sima kettőről, három perc alatt két gólt kapni, ráadásul végzetes időpontban, a 90. percben, az gáz. Talán idegesek lesznek az eredmény miatt. Lehet ebből oltári pofozkodás, ahogyan unalmas iksz, inkább BVB vereség. Ott valami nincs nagyon rendben.

Tipp: 2-1 9,00

 

Schalke-Wolfsburg, szombat 15:30

Két, álmaikkal lassan semmibe húzódó csapat, a kékek büszkén kezdték a szezont, aztán a leállás alatt valamit beszedtek, mert olyan halványkékek, már nem is látszanak. Az ő szerencséjük a néző nélküli stadion, ellenkező esetben, teltház előtti vereséget követően már ízekre szedték volna őket a vad bányászok, akik nap, mint nap harcolnak a föld alatt, ezek a fiatal fickók meg nyegléznek, alibiznek, tetováltatnak. Ebből ugyan nem lesz bajnoki pont. A Schalke vezetése nem képes kezelni a 14 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériát, mint ahogyan a 197 millió eurós bevételcsökkentést sem, tehát a sportban és a gazdaságban is elég cudarul állnak. Odaát is érthetetlen a cucc, képesek simázni a legnagyobb májer Leverkusent, majd hozzájuk képest szotyi csapatoktól zakózni. Igaz az Európa Liga hely áll, csak a jelen, meg a korábbi mutatvány nem passzol össze. Az ő helyzetük sokkal erősebb, mint a hazaiaké, morálisan is jobbak, de hát csak a világ egyik legerősebb brandjének kirakata a csapat, muszáj lenne valami folyamatos, megbízhatót adni, ahogyan a verdáik is erről híresek. Nyernek, mert az ellen rosszabb, ziláltabb náluk.

Tipp: 0-1 8,00

Kapcsolódó cikkek