Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

A 17. fordulót két részre bontva kedden és szerdán rendezik a Bundesligában, ahol az előbbi játéknap abszolút rangadója az évek óta a Bajnokok Ligája helyekért és a dobogóért csatározó Bayer Leverkusen és a Borussia Dortmund összecsapása lesz.
 

Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen

A hazai „csikók” jó formának örvendenek, idén eddig három meccsen hét pontot gyűjtöttek, közte egy a címvédő ellen aratott fordításos hatalmas győzelemmel. Csupán a kapott gólok számával lehet némi gondja Marco Rose együttesének, mert a három találkozón négy gól nem fest annyira jól.
A vendégek épp oly kiszámíthatatlanok, mint ahogy azt várták is tőlük. bármikor bármire képesek, legyen az pozitív vagy épp negatív rájuk nézve.
 

Mainz 05 – VfL Wolfsburg

A hazaiak a hétvégén egy újabb döntetlent könyvelhettek el, ami amennyire nem segít rajuk a kiesés elleni harcban, annyira sokat is tud érni, mert ez is egy ponttal több, mint a semmi.
A vendégek szintén egy döntetlennel zártak az előző fordulóban, csak épp ők egy rangadón, még ha odahaza is. Az európai kupaporondról szőtt álmaik továbbra is elérhető célként lebeghetnek előttük, de ahhoz az ilyen mérkőzéseken, mint amilyen ez lesz, kötelező lesz begyűjteni a három pontot. Az egyetlen hiba, hogy épp ezeken szoktak idegenben elhullajtani kettőt, és csak eggyel hazamenni.
 

Hertha BSC – TSG Hoffenheim

A hazaiak nagyon messze vannak a céljaiktól. A befektetett pénz eddig ablakon kidobottnak tűnik, mert évekkel ezelőtt, minimális költségvetéssel ennél jobb helyezéseket hoztak szezonról szezonra. A hétvégén szerzett egy pont arra elegendő, hogy tartsák a távolságot az osztályozós helytől, de egyelőre csak hátra felé kell nézelődniük.
A vendégek idén mérhetetlenül alulmúlják magukat és az elvárásokat. Még a fővárosiaknál is egy ponttal kevesebbet gyűjtöttek, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nekik is inkább a mögöttük álló csapatokra kell figyelni.
 

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund

A nagy rangadó, csak épp két nagyon kiszámíthatatlan együttes közt. A hazaiak az új évben még nem nyertek bajnokit, s összesen négy meccses nyeretlenségi szériában vannak, ami alatt egyetlen pontot gyűjtöttek, miközben nemrég még vezették a tabellát.
A vendégek nyertek egy rangadót az új évben, majd elbuktak az utolsó helyezett ellen két pontot, ami a bajnoki címről szőtt álmaiknak nagyon gyorsan tesznek keresztbe. Hiába botlanak a többiek, ha nem képesek kihasználni azt, akkor a BL indulás is veszélybe kerülhet akár.

Kapcsolódó cikkek