Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ha klubváltásra kerül sor, az minden bizonnyal a szigetországon belül fog történni. 

Dominic Calvert-Lewin évek óta az angol futball meghatározó tehetsége. Az angol csatár a Sheffield Unitedben kezdte a pályáját, tagja volt a 2017-ben U20-as vb-t nyerő szigetországi csapatnak, felnőtt szinten pedig az Evertonban teljesedett ki, eddig 164 fellépése alkalmával 45 gólt szerzett. 

Kérdés azonban, hogy növekszik-e ez a szám, hiszen az átigazolási szezon kezdete óta lehet hallani arról, hogy klubot válthat. Ennek ellenére az oddsok továbbra is leginkább amellett szólnak, hogy a Calvert-Lewin a következő szezont a liverpooli kékeknél tölti majd, röviden azonban érdemes áttekinteni a lehetőségeket. 

A maradás után a Newcastle United tűnik a legvalószínűbb lehetőségnek. Eddie Howe minden bizonnyal örülne egy Calvert-Lewin típusú csatár érkezésének, az új tulajdonosok részéről pedig komoly tőkeinjekció érkezik majd. Chris Wood személyében persze igazolták már erre a posztra, de ő tavasszal 17 fellépés alkalmával csak kétszer zörgette a hálót. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Dwight Gayle valószínűleg távozik, Callum Wilson pedig igencsak sérülékeny, akkor látjuk, hogy hely éppenséggel lenne a keretben. 

A potenciális kérők között említik még a Manchester Unitedet és az Arsenalt is. Előbbi csapatnál nyilván sok függ attól, hogy mi lesz végül Cristiano Ronaldóval, utóbbi gárdánál pedig Alexandre Lacazette mellett-helyett lehet üresedés. 

Az angol csatár kihagyta az Everton legutóbbi, a Blackpool ellen 4-2-re megnyert felkészülési meccsét, ettől függetlenül azonban a legnagyobb esély továbbra is a maradására.

Kapcsolódó cikkek