Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svájci másodosztály a kilencedik fordulóval folytatódik a válogatott szünetet követően.


 

 

Yverdon-Sport – FC Aarau

Nem alakult jól a szünet előtti időszak Marco Schällibaum legénységének, mert két vereséget is el kellett könyvelniük, de most abban reménykedhetnek, hogy sikerült maguk mögött hagyni a rossz formát, ugyanis a legjobb formában pihenőre menő együttes látogat hozzájuk vendégségbe és bizony Stephan Keller fiai már az előző idénybeli utolsó találkozójukon is lesimázta ezt a párharcot függetlenül attól, hogy idegenben voltak. Most is ezt tervezik a dobogó alsó fokán állva, mert csak a győzelem vezetheti vissza őket az élvonalba.

 

FC Thun – Neuchâtel Xamax

Lassan ugyan, de valami elindult Mauro Lustrinelli alakulatánál, s a pocsék kezdet után egy ötös veretlenségi szériát építettek fel, még ha ebben csak két győzelem is volt. Most azonban a liga utolsó helyén tanyázó Jeff Saibene irányította csapatot fogadják, akik ellen hazai környezetben az előző idény márciusi meccsén kikaptak, így most azért is, valamint az előrelépés reményében is be kellene gyűjtsék a három pontot.

 

Lausanne-Sport – FC Wil 1900

A forduló rangadójára a Stade de la Tuilière közönsége előtt kerül sor, ahol a két éllovas csaphat össze, s a rosszabb gólkülönbsége miatt második Ludovic Magnin tanítványai otthon tehetnek egy lépést az élvonalba való visszatérés felé, ha sikerül két vállra fektetni a jelenleg legnagyobb kihívónak tűnő Brunello Iacopetta együttesét. A két gárda közös múltjában 2015-ig kell visszamenni, hogy találjunk egy olyan összecsapást, ahol a Wil nyert volna, de az azóta eltelt tizenhárom randevú során csak egyszer tudtak idegenben pontot szerzeni, ami az amúgy is magasabbra taksált hazaiak irányába billenti a mérleget.

Kapcsolódó cikkek