Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svájci másodosztály 12. fordulójában hétfőn két meccset rendeznek, ahol a szezon első meccse után szeretnék kiegyenlíteni a számlát a hazaiak.


 

 

FC Thun – Yverdon-Sport

Egyelőre nagyon elmarad a várakozástól Mauro Lustrinelli együttese, ami miatt már az edző állása is veszélybe került, hiszen csak a hatodik helyen állnak, ami megközelítőleg sem a bajnoki versenyfutás része. Most itt az esély javítani az előző két forduló egy pontos mérlegét, ráadásul egyben vissza is vághatnak a harmadik körös vereségért, mikor Marco Schällibaum fiai legyőzték őket. Márpedig a vendégek is egyre inkább csúsznak visszafelé, bár a múlt heti sikerük kissé tompította a dolgokat, de idegenben az előző két alkalommal sima vereséget szenvedtek.

 

Neuchâtel Xamax – FC Schaffhausen

A legutóbbi hazai meccs alkalmával összejött az első győzelem Jeff Saibene tanítványainak, akik most szeretnék megduplázni a sikereik számát és ezzel elmozdulnának az utolsó helyről. A vendégek már túl vannak egy edzőcserén, mert a feljutásról szőtt álmaik szerte foszlóban vannak, hisz csak a hetedik pozícióban találjuk őket. Jelenleg Hakan Yakin próbál szerencsét, de a négy meccsen négy pontos mérleg nem valami fényes vele sem, így aligha lehet magabiztos egy újabb idegenbeli túra előtt.

Kapcsolódó cikkek