Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A francia harmadosztály hatodik fordulójában pénteken mindkét, eddig még nyeretlen együttes idegenben próbál meg először három pontot bezsebelni.


 

 

Bourg-Péronnas – Stade Briochin

Az előző két idény négy összecsapásából mindössze kétszer nyertek a vendégek, ráadásul a Stade Marcel-Verchère közönsége előtt még csak gól sem lőttek, s természetesen ez két vereséget jelentett számukra. A haza pálya előnyét élvező Alain Pochat fiai azonban idén még nem tudtak nyerni odahaza, ami reményt adhat a vendégségbe érkező Didier Santini alakulatának, de persze a házigazdák is tekinthetnek erre a mérkőzésre úgy, hogy most itt az esély javítani a két pontvesztést.

 

FC Martigues – CS Sedan

Az újonc meglepően jó indította a szezont és Grégory Poirier tanítványai bizony pontosan tudják, hogy a jó szereplés egyik alapja a hazai pályán mutatott stabil teljesítmény, amit jól jellemez, hogy a Stade Francis-Turcan közönsége eddig mindkét mérkőzés után ünnepelhetett, mert nyertek a kedvencek. A vendégeknél Olivier Saragaglia legénysége abban bízhat, hogy az eddigi két pontjukat idegenben hozták össze, ami talán adhat egy kis reményt, hogy most megtörik hazaiak remeklését és újabb döntetlent tudnak kicsikarni, mert a győzelmük komoly meglepetés lenne.

Kapcsolódó cikkek