Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A francia harmadosztály hetedik fordulójának zárómérkőzésén két gigász csap össze, ami csak nevében lesz rangadó.


 

 

Második idényét kezdte meg a harmadik vonalban LB Châteauroux együttese, amely az előző idény közepén váltott edzőt a gyenge kezdet okán, s ekkor kapta meg Mathieu Chabert az irányítást. Az ötödik hely félig-meddig csalódás volt, de látszottak a biztató jelek, hogy majd idén sikerülhet a feljutás. Ehhez képest, hat kört követően kilenc ponttal éppen csak a vonal felett tanyáznak, s ugyan csak egyszer kaptak ki, de a két győzelem abszolút nem az az eredménysor, ami meggyőző lenne egy bajnoki címben gondolkodó alakulatnál.

 

 

Két szezont tudott a másodosztályban tölteni az USL Dunkerque csapata, amelynél a kiesés ellenére a bizalom töretlen Romain Revelli irányában, aki eddig, ha nem is hibátlanul, de egészen bizalomgerjesztő módon teljesít az idei szezonban. hat meccsen négy győzelem a mérlegük, amivel ott vannak az első helyen többedmagukkal, de a riválisok már túl vannak a fordulón belüli találkozójukon, így akár pontelőnnyel is várhatják a folytatást, ha nem kapnak ki.

 

LB Châteauroux – USL Dunkerque

 

A két együttes közös múltjából kiindulva az északiak lehetnek bizakodóbbak még idegenben is, mert az elmúlt öt alkalommal nem kaptak ki, sőt a legutóbbi találkozás során a Stade Gaston-Petit közönsége előtt sikerült diadalmaskodniuk, ami a jelenbe ugorva a forma alapján kevésbé lenne meglepetés, mint amit az oddszok mutatnak, ugyanis a hazaiak még nem tudtak saját szurkolóik előtt nyerni idén.

Kapcsolódó cikkek