Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Birmingham – Derby County

A hazaiak három vereség után a karácsonyi meccsen legalább egy pontot elcsíptek, ami reményt adhat egy kiesés elleni harcban lévő riválissal szemben. A vendégek bár jó sorozatban voltak, de egy korai kiállítás után megtörtek és elbukták a legutóbbi összecsapásukat, így maradtak a vonal alatt.

Sheffield Wednesday – Middlesbrough

Az elmúlt két meccsén négy pontot gyűjtő hazaiak hiba tanyáznak még mindig kieső helyen, az utóbbi időben a játékuk alapján meg van az esély a vonal fölé kerülésre a részükről. A vendégek nyerték az elmúlt három meccsüket és rohamléptékben közelednek a szezon előtt kitűzött célterület, vagyis a palyoff-helyek felé.

Huddersfield Town – Blackburn Rovers

A hazaiak tökélyre fejlesztik a középcsapat kifejezést, miután sormintába mennek végig a három lehetséges kimenetelen az utóbbi hat alkalommal, ami alapján, ha ez folytatódik akkor most egy döntetlennek kellene jönni. A vendégek fontos pontokat hullajtanak el az utóbbi meccseken, öt találkozón csupán négy pont, és már csak álmodoznak a rájátszás helyekről jelenleg, ami idén már biztos nem lesz meg nekik.

Luton Town – Bristol City

A hazaiak stabil középcsapatként, most épp egy kicsit negatívabb időszakukban vannak, mert három mérkőzés óta nem tudtak nyerni, de még ez is belefér a jelenlegi helyzetükbe, mert messze vannak a kiesési zónától. A vendégek próbálnak visszaérni az élmezőny közelébe, miután a karácsonyi meccsüket nyerték, kicsit közelebb vannak a céljukhoz, de most is kellene a három pont ehhez.

Norwich City – Queens Park Rangers

A listavezető egy rangadót elveszítve szeretne javítani, amihez a fővárosiak éppen kapóra jönnek, mostanra már nyolcmeccses vereségszériában vannak, ami minden csak nem épp jó előjel a liga talán legjobb csapatának otthonába látogatás előtt.

Preston North End – Coventry City

A hazaiak két győzelmet hoztak össze egymás után, ami azonnal a középmezőnybe repítette őket, de valószínűleg ennél komolyabb terveik is vannak a szezonra nézve, így újabb sikerre éhezhetnek. A vendégek erre éppen megfelelő ellenfél lehetnek, miután egymásután három találkozón sem sikerült győzelmet ünnepelniük, sőt még csak gólt sem szereztek ez idő alatt.

Rotherham United – Barnsley

Két elhalasztott mérkőzés után végre összejött akkora létszám, hogy ki tudjanak állni normális keretek közt egy mérkőzésre a hazaiak, ami egyszerre örömteli, másrészt ijedelemre is adhat okot, mert náluk van egyedül nagyobb mértékű fertőzés jelenleg a ligában, de legalább újra tudnak játszani. A vendégek lassan, de biztosan lépkednek felfelé a tabellán javították karácsonykor az előtte meccsen lévő botlásukat és még a rájátszás sem hiú ábránd számukra.  

Wycombe Wanderers – Cardiff City

Az újonc jelenleg utolsó és ahogy az előzetes várakozások is lehozták, az anyagi és a keretben lévő lehetőségeik elég szerények a másodosztály szintjéhez, így minden bizonnyal ők lehetnek az egyik biztos kiesők idén. A walesiek két vereséget szenvedtek el a közelmúltban és idegenben sem valami fényes a teljesítményük, de most esetleg megnyílik az esély kozmetikázni a statisztikáikon.

Stoke City – Nottingham Forest

A hazaiak jelenleg éppen nem férnek oda a playoff-helyek egyikére sem, de egy esetleges győzelem ezen sokat változtathatna, bár a formájuk nem épp a legfényesebb, de négy mérkőzés óta nem kaptak ki, igaz ebből háromszor is megosztoztak a pontokon az ellenféllel. A vendégek cudarul állnak kettő pontra a kiesőhelyektől, s bár az utóbbi három meccsen nem kaptak ki, kétszer nem is nyertek, ami nem épp biztató egy élmezőnybe tartozó együttes otthonába látogatás előtt.

Kapcsolódó cikkek