Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Mindössze három mérkőzést rendeznek az angol másodosztály szombati játéknapján a kupasorozatban való érdekeltségek okán.


 

Blackpool – Bristol City

A három új esztendőben lejátszott meccsén veretlen maradt az újonc, ami azt is jelenti, hogy Neil Critchley legénysége szép fokozatosan távolodni tud a kiesőzónától, s már-már nem is kell aggódniuk ilyen téren. A 37 megszerzett pontjukkal nagyon messze vannak a vonal alatt lévőktől, de persze hazai környezetben, a Bloomfield Road közönsége elvárja a szép eredményeket, főleg akkor, ha közvetlen rivális érkezik vendégségbe. Márpedig Nigel Pearson csapata három ponttal van csak lemaradva a házigazdáktól, illetve egy meccsel többet is játszottak, de ez sem segít azon, hogy a nem túl veretes idegenbeli mérlegüket elfeledtessék.

 

Hull City – Preston North End

Győzelemmel mutatkozott be a grúz Shota Arveladze az újonc kispadján, amit nagyon pozitívan fogadtak az MKM Stadium fanatikusai, akiket most ismét el lehetne kényeztetni, ha ismét sikerülne otthon tartani a három pontot a „tigriseknek”. Ez nem lesz könnyű, de lehetetlen sem, hiszen az ellenfél az a Ryan Lowe csapat lesz, amely ugyan három mérkőzés óta nem talált legyőzőre, de kétszer is csak egy pontot tudtak bezsebelni. Egy döntetlen mindkét félnek megfelelhet, mert bár a hazaiaknak még nézelődni kell hátrafelé, de van annyi előnyük a kiesőkkel szemben, hogy beleférjen a pontosztozkodás.

 

Swansea City – Blackburn Rovers

Zsinórban két vereséget szenvedve egyre inkább inog a kispad Russell Martin alatt, akinek már az is meglepetés, hogy még van állása a walesieknél, mert az elmúlt évek feljutásért folytatott harca után, idén a kiesés elleni csatában érdekeltek a „hattyúk”. Ezzel szemben a vendégségbe érkező Tony Mowbray tanítványai jelenleg is automatikus feljutást jelentő pozícióban vannak és úgy tűnik, hogy nem is terveznek a rájátszásnál alább adni, ami hosszú évek után kimagaslóan a legjobb teljesítményük lenne.

Kapcsolódó cikkek