Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol másodosztályban ismét hétközi meccseket rendeznek, ezúttal a 31. forduló keretein belül.


 

Coventry City – Blackpool

A meseszerű kezdést követően a szezon második felére elfogyott Mark Robins legénységének a lendülete és szépen visszacsúsztak a középmezőnybe, ami persze még így is szép teljesítmény tőlük. Hazai pályán, a CBS Aréna közönsége előtt legutóbb nyerni tudtak és lezártak egy rossz sorozatot, így most egy sikeresebben építenének ki, amihez az újonc ellen kellene otthon tartani a három pontot. Ez még úgy sem tűnik lehetetlennek, hogy Neil Critchley csapata jobb formában van és ugyan két meccsel többet játszva, de pontszámban utolérte a házigazdákat. Azonban az idegenbeli mérlegük nem épp veretes a narancsmezeseknek, mindössze három győzelem, az is mind még az előző naptári évben, így benne van, hogy most sem fognak tudni győzelmet ünnepelni az otthonuktól távol.

 

Fulham – Millwall

A listavezetőre újabb kötelezőnek mondható hazai siker vár, ugyanis a bajnoki cím legfőbb várományosa a Craven Cottage fanatikusai előtt lát vendégül egy idegenben gyengén muzsikáló középcsapatot. Marco Silva tanítványai egyértelműen kilógnak a ligából és nem igazán kétséges, hogy fel fognak jutni az élvonalba, de ehhez még néhány győzelemre szükségük van, hogy mindezt bajnokként tehessék meg. Ezzel szemben Gary Rowett együttese zsákszámra gyűjti a döntetleneket, ami nagyban köszönhető annak, hogy képtelenek eldönteni a meccseiket egy klasszikus gólvágó hiányában.

 

 

Derby County – Hull City

A kilátástalan szélmalomharcot vívó Wayne Rooney irányította „kosok” a tetemes pontlevonás ellenére sem mondtak még le a bennmaradásról és ugyan a több lejátszott mérkőzés ellenük szól, a hét pontos lemaradás nem tűnik behozhatatlannak, ha nyerik a legfontosabb meccseiket a folytatásban. Ilyenek azon találkozók, mikor egy újonc látogat a Pride Park Stadionba, hiszen Shota Arveladze fiai a legutóbbi körben vereséget szenvedtek, amivel lezárult egy szép sorozatuk, viszont még mindig érintettek a kiesés elleni harcban, tehát ez egy hatpontos rangadó lesz mindkét fél részéről.

 

Luton Town – Barnsley

A kupában tovább jutott Nathan Jones legénysége, most pedig a bajnokságban szeretnének egy újabb sikerrel közelebb lopódzni a rájátszást érő helyekhez a „kalaposok”. Ez nem tűnik lehetetlen kihívásnak ezen a találkozón, ugyanis a Kenilworth Road vendége a liga utolsó helyén tanyázó Poya Asbaghi által irányított gárda lesz, amely november eleje óta nem nyert bajnokit, s a legutóbbi ötön vereséget is szenvedett.

 

Stoke City – Swansea City

Csalódást keltő együttesek összecsapását a Britannia Stadium közönsége előtt, hiszen két a szezon előtt feljutásért folyó küzdelemre taksált gárda mérkőzik meg egymással, hogy a középmezőny első felébe léphessen. Michael O’Neill tanítványai ugyan még négy ponttal jobban állnak, mint a vendégek, de négy meccse nem nyertek, míg Russell Martin fiai némileg jobb formában várhatják az összecsapást a hétvégi sikerük után, ami okán most is reménykedhetnek a pontszerzésben.

Kapcsolódó cikkek