Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol másodosztályban öt találkozót pótolnak kedden.


 

Coventry City – Stoke City

A 25. forduló egyik rangadója lehetett volna az akkor még sokkal reálisabb célként a playoffért küzdő csapatok találkozója, ám most már kevésbé lesz az, hiszen mindkét fél épp vereségből érkezik és csúszik lefelé a tabellán. A szenzációs hazai mérlegét zsinórban három vereséggel elcsúfító égszínkékeknél Mark Robins állása nem forog veszélyben, hiszen most állnak nagyjából a helyükön a várható számok alapján, de a reményeik meg voltak, sőt meg is vannak a feljutásra, csak épp halványulnak. A vendégségbe érkező Michael O’Neill legénységnek továbbra is az inkonzisztencia a legfőbb gondja, hogy nem tudnak hétről hétre kiegyensúlyozottan teljesíteni. Mostanában idegenben tudnak pontokat gyűjteni és alán most is benne van, hogy elviszik a három pontot magukkal.

 

Queens Park Rangers – Swansea City

A fővárosiak azzal a tudattal léphetnek pályára, hogy ha zsinórban ötödik győzelmüket is behúzzák, akkor felléphetnek a második, automatikus feljutást jelentő helyre, ami azért igencsak jól mutatna rájuk nézve. Mark Warburton munkája kezd végre beérni és úgy játszanak, ahogy azt kitalálta a rutinos szakember és az eredmények sem maradnak el. A 23. kör elmaradt meccsén a szezon negatív meglepetéscsapata érkezik a Loftus Road vendég öltözőjébe, ugyanis a walesiek továbbra is a tabella második felében keresendőek. Russell Martin nyári kinevezése továbbra sem mutatkozik jó döntésnek, de kitartanak mellette, és bár kiesési gondjaik aligha lesznek, a playoff-helyekhez képest is négy meccses lemaradásban vannak.  

 

Birmingham City – Peterborough United

A hétvégén – a 28. fordulóban – egy kötelező győzelmet már abszolvált Lee Bowyer csapata, most pedig jön egy újabb ilyen feladat – amit a 25. játéknapról pótolnak most –, hiszen az egyik kieső helyen álló újonc érkezik vendégségbe és a St Andrew’s közönsége előtt kellenek az ilyen meccseken a három pontok, hogy ne is legyen kétséges a bennmaradás. Darren Ferguson tanítványai nincsenek könnyű helyzetben, mert képtelenek idegenben valamit is bizonyítani abból, amit odahaza elég szépen megmutatnak, hiszen csak egyetlen győzelem áll a nevük mellett az otthonuktól távol, miközben tizenkétszer kikaptak.

 

Nottingham Forest – Barnsley

A 26. fordulóból elmaradt találkozón épp úgy lesz most is favorit Steve Cooper együttese, mint lett volna akkor, hiszen a jó forma igaz most is rájuk, ráadásul odahaza ez hatványozottan igaz, miközben a vendégségbe érkező ligautolsó már akkor is pocsékul festett. A City Groundra látogató Poya Asbaghi csapatnak nem lesz ezúttal sem egyszerű feladata, hogy kilábalhasson a gödörből, mert a hazaiak a rájátszás helyekért küzdenek, miközben nekik idegenben még egyetlen győzelmük sincs tizenhárom forduló alatt.

 

Luton Town – Bristol City

A hétvége után már csak két pont a különbség a csapatok közt, miközben, ha a 24. fordulóban játsszák le ezt a találkozót, akkor jóval nagyobb távolságra lettek volna egymástól. A Nathan Jones legénységnek nagyon kellene a három pont, amit a Kenilworth Road közönsége el is vár tőlük odahaza, ahol egész jó a mérlegük, amin persze még lehetne javítani. Nigel Pearson csapata erre ideális ellenfél lehet, hiszen idegenben hat mérkőzés óta nem tudtak nyerni és összességében is igencsak rosszul fest a mutatójuk az otthonuktól távol.

Kapcsolódó cikkek