Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jönnek az elődöntők, ahol még oda-visszavágós rendszerben mennek a párharcok, ahol a jobb helyezést elérő együttes élvezheti a második mérkőzésen a hazai pálya előnyét.

 

AFC Bournemouth – Brentford FC

A hatodik helyen végző „cseresznyések” szezon közepén túl estek egy edzőváltáson és erre nagyon nagy szükségük is volt, mert az újonc Tindall vezetésével középcsapat szintet képviseltek csak, viszont mióta Jonathan Woodgate irányítja a gárdát ismét tényezővé lettek és simán itt vannak a rájátszás mezőnyében.
Az ismét bronzérmet szerző „méhek” zsinórban másodszor kényszerülnek playofra úgy, hogy a szezon elég nagy részében ott voltak az automatikus feljutást jelentő helyeken. Thomas Frank nem okozott idén sem csalódást, mert bár távoztak kiemelkedő játékosok, de az újakból sztárt faragott. Köztük ott van Ivan Toney a szezon gólkirálya, aki ligarekordot is döntött és a rájátszásban is tőle várja mindenki a legtöbb találatot.
Az alapszakasz során a Brentford oda-vissza győzni tudott és Toney még vadássza a Cherries skalpját, mert ellenük még nem talált be.

 

Barnsley FC – Swansea City FC

A szezon végére ötödik helyig menetelő „vájárok” nem kezdtek valami fényesen, majd azt is túl kellett éljék, hogy Struber mester felmondott, hogy Amerikába mehessen dolgozni, de a váltás elképesztően bejött nekik, mert Valérien Ismaël kinevezése igazi sikersztorivá nőtte ki magát, amiről ódákat lehetne zengeni és még csak most következhet a megkoronázás, ha sikerülne feljutniuk.
A negyedik pozícióban záró walesiek sokáig a liga legjobb védelmével rendelkeztek, de a szezon utolsó szakaszában kicsit sok gólt kaptak, így erről a dicsőségről le kellett mondaniuk. A Steve Cooper irányította „hattyúk” második éve kopogtatnak a feljutás ajtaján, tavaly az elődöntőben buktak el, idén nem szeretnének ennyinél megállni, mert legalább a Wembley-be el akarnak utazni a fináléra, amihez a 20 kapott gól nélküli meccset jegyző Freddie Woodman is nagy segítségükre lehet.
Az esélyek a Swansea mellett szólnak, mert az alapszakasz során oda-vissza 2-0 arányban tudtak nyerni, esélyt sem igazán adva a Barnsley csapatának.

Kapcsolódó cikkek