Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az angol másodosztály nyolcadik fordulójából három találkozó marad vasárnapra, közte a listavezető derbije.


 

 

Reading – Stoke City

Áprilisban még nem Paul Ince volt a hazaiak edzője, de akkor megtörtek egy tíz meccsen nyeretlen sorozatot a mostani riválissal szemben. A hétvégi vereség után a jelenben is nagyon kellene nekik egy siker főleg hazai pályán, amihez az edzőváltás után kinevezett Alex Neil irányította piros-fehérek aktuális formája talán ideális is lehet, mert a vendégek egy szerencsés döntetlent hoztak össze legutóbb és idegenben eddig sem remekeltek, s ez talán nem is most fog megtörni, de a pontszerzés erősen bennük van.  

 

Huddersfield Town – Blackpool

Távozó edző, átalakuló játékoskeret, s ezeknek a vége egy pocsék szezonrajt lett, ami azt is jelenti, hogy Danny Schofield alakulata jelenleg kieső helyen tanyázik, hat meccs után egy győzelemmel a neve mellett. Azután, hogy az előző idényben oda-vissza verték a mostani riválist erre alapozhatnak, mert másra aligha, bár Michael Appleton fiai sincsenek jó formában, hiszen az elmúlt három találkozójuk során két pontot hoztak össze, s legutóbb egy vereséggel zártak. Igazi kiesés elleni harc várható, ahol akár egyetlen gól is dönthet a három pont sorsáról.

 

Hull City – Sheffield United

Hét forduló alatt huszonnégy gól esett a hazaiak meccsein, azonban a remek rajt után most hullámzó státuszba lépett Shota Arveladze csapata. Odahaza háromszor nyertek, és a hét lőtt gól is bizakodásra adhat okot, bár ezúttal a listavezetőt látják vendégül, de az is igaz, hogy Paul Heckingbottom tanítványai még nem tudtak nyerni idegenben, sőt az egyetlen vereségüket is az otthonuktól távol szenvedték el. Benne van, hogy itt lesz a második, ami még úgy is meglepetés lenne, hogy a számok alapján várható ez az eredmény.

Kapcsolódó cikkek