Egyéb LabdarúgásLabdarúgás

Championship: Két meglepetés csapat is odahaza játszik kedden

2021. november 22.november 25th, 2021

 

Coventry City – Birmingham City

A szezon egyik meglepetéscsapata továbbra is remekel és tartja a rájátszást jelentő pozícióját. A Mark Robins irányította égszínkékek a hazai mérlegüknek köszönhetően ott vannak a legjobbak közt, s most is jó esélyeik lesznek tovább javítani a CBS Arénabeli mutatójukat. A vendégségbe érkező Lee Bowyer legénység idegenben még nem is annyira rossz teljesítményt hozott eddig, de a tabella elejében lévők ellen képtelen győzni, ami be is árazza a birminghamieket.

 

 

Blackpool – West Bromwich

A leginkább egyben lévő újoncként emlegethetjük Neil Critchley legénységét, akik nem csak a kiesés elleni harctól tudnak kellőképpen távol maradni, de mindössze három pontra vannak az utolsó playoff-helytől. Ami nem mutat túl jól az a Bloomfield Roadon nyújtott produktum a hét lőtt góllal, mert az többedmagukkal a liga legrosszabbja, márpedig erre aligha lehet alapozni a dobogó alsó fokán állóval szembeni párharc során. A vendégségbe érkező Valérien Ismaël trenírozta élvonalból kiesett gárda rangadót veszített a hétvégén, így most mindenképp javítaniuk kellene, ha nem akarnak nagyon leszakadni a listavezetőtől.

 

 

 

 

Nottingham Forest – Luton Town

Egészen elképesztő módon sikerült Steve Cooper kinevezése, akinek eddig tíz mérkőzése volt a „vörösök” kispadján, ami alatt egy vereséget szenvedett csak a kétszeres BEK-győztes alakulat. A négy mérkőzéses veretlenségi sorozatukat szeretnék ötre növelni, amihez ideális ellenfél lehet Nathan Jones együttese, hiszen ők a legutóbbi két meccsüket elbukták, ráadásul idegenben elég szerény mutatójuk van, ami a City Groundra érkezve tovább romolhat.

 

 

Middlesbrough – Preston North End

Egy hazai pályán elért döntetlennel mutatkozott be Chris Wilder a ’boro kispadján, most pedig újabb lehetősége nyílik, hogy a Riverside Stadium közönségének szeretetét kiharcolja az első győzelemmel. A hazaiak négy mérkőzés óta nem nyertek így mindenképp kellene nekik a három pont, amit a legutóbbi két találkozóját elveszítő Darren Ferguson tanítványai ellen a forma alapján talán meg is szerezhetnek.

 

 

Reading – Sheffield United

A hat pontos büntetés nagyon nem segítette Veljko Paunović legénységének helyzetét, akik ezzel aktív szereplői lettek a kiesés elleni harcnak, de most itt az esély, hogy egy közvetlen rivális ellen szerezzenek három pontot. A Madejski Stadium vendége ezúttal az élvonalból való kiesést követően már Slaviša Jokanović irányítása alatt álló „pengék” lesznek, akik látványosan beleszürkültek a mezőnybe és aligha lesznek harcban a feljutásért.