Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A 13. forduló kedd-szerda felbontásban lesz lebonyolítva, így íme a szerdai párosítások:

 

Middlesbrough – Derby County

A Boro a leggólszegényebb meccseket játssza idén, de mindez ellenére Niel Warnock együttese jó úton halad, hogy versenyben legyen a rájátszást jelentő helyekért. Az átmenetileg Wayne Rooney által irányított „kosok” egyetlen győzelmet számlálva utolsó a tabellán, annak ellenére is, hogy van együttes, amely mínuszból indult.
Nagy meglepetés lenne, ha a liga egyik legjobb védekezése ellen támadna fel a Derby, ahogy az is, ha sok gól lenne a mérkőzésen.
Tipp: Middlesbrough győzelem 2,5 gól alatt
 

Millwall – Reading

Az „oroszlánok” minden második meccsük döntetlen, bár most zsinórban háromszor voltez igaz náluk, míg a korábbi listavezető, egy négymeccses vereségszériában van, amiből nagyon szeretnének legalább egy pontosztozkodás erejére kikászálódni.
Tipp: Döntetlen
 

Coventry City – Cardiff City

A birminghambe otthont bérlő újonc kezdi ismét belakni az otthont, aminek köszönhetően már a pontokat is elkezdték gyűjtögetni hazai pályán, míg a walesiek idegenben tudnak igazán elemükben lenni, mikor a reaktív focijuk érvényesülhet.
Mindkét gárda az alsó házba van és oda is várhat összességében, így most is akár a baráti pontosztozkodás tűnik reálisnak.
Tipp: Döntetlen
 

Swansea City – Sheffield Wednesday

A „hattyúk” nagyon bíztató játékkel – főleg odahaza – tapadnak az élen lévőkre, s idén is legalább a rájátszás a célja a walesieknek, de a feljutás az igazi álom. A „baglyok” büntetését a felére csökkentették, vagyis csak hatpontos hátrányból rajtoltak el, aminek köszönhetően már nem is utolsók.
Nem biztos, hogy a sheffieldiek most fogják tovább javítani a helyezésüket, mert a Liberty nehezen bevehető erőd.
Tipp: Swansea City győzelem
 

Bristol City – Watford

A harmadik az ötödik ellen, a nap rangadóján. Még úgy is kimondható ez, hogy míg a „vörösbegyek” odahata, a „darazsak” pedig idegenben kevésbé jók. Minden adott egyébiránt egy gólgazdag találkozóhoz, amit joggal várhatunk is, két alapjáraton dinamikus támadófocira építő gárdától.
Tipp: Gólok száma 2,5 felett

Kapcsolódó cikkek